Other happy stuff

DIARY | mijn week 39

Ik kreeg de vorige keer zulke leuke reacties op mijn fotodiary dat ik er maar weer een voor jullie hebt gemaakt. Zelfs mijn schoonouders hadden ‘m bekeken, en mijn vriendinnetje Femke die in Indonesië woont vond het zo’n heerlijk Hollands verslagje dat ze spontaan zelf ook een blog begon over haar leven daar. Kijk je mee naar mijn week?

Het Nederlands Film Festival is begonnen! Voor even wordt Utrecht het centrum van de Nederlandse filmindustrie met een feestelijk festivalterrein op de Neude, filmpremières, feestjes en BN’ers. Ik wil zeker nog een film gaan zien maar weet eigenlijk niet welke, iemand tips?

20130922-130929.jpgMijn vriendinnetjes kwamen eten, vaak doen we dan samen onze nagels nadat we eerst lekker hebben gegeten. Uiteraard met een wijntje erbij! Erg gezellig 🙂 Hier zie je de hand van Marlies, die Jade is the new black van OPI op heeft, ik met Ruby van KOH uit de Jewels collectie en Marthe met Grey agate van KOH uit diezelfde lijn.20130922-130855.jpg

Vorig weekend had ik zoals je wellicht al had gelezen de Ecco Shopping Day op het programma staan. Ik zou jullie mijn aankopen nog laten zien, dus bij deze. Ik ben erg blij met de short van Topshop, waar de blauwe warme trui van Weekday perfect bijpast.  Ik wil meer blauw gaan dragen, want ik vind het me mooi staan. De rok van Monki met de ritsen heb ik al aangehad naar mijn werk en vind ik ook super, net als de wijde grijze jurk van Monki, leuk met een brede riem erom. De sjaal krege ik nog van Tess en heb ik ook al een paar keer omgehad. Wat vind jij van mijn (gratis) aankopen?20130929-095951.jpg

20130929-095923.jpg

20130929-100018.jpg

Maandag ging ik bij vriendinnetje Cynthia eten. Eindelijk, want het was al weer veel te lang geleden. Ze had heerlijk gekookt: gegrilde aubergine met een yoghurt met amandelen, lamsworstjes en couscous. Jammie!

20130929-100044.jpg

Lekker met de katten op de bank, ik ben een echt kattenvrouwtje want ik blijf maar foto’s van ze maken. Lief zijn ze he!

20130929-095251.jpg

Vrijdag was er 90’s now in de Tivoli. Ik was al een tijd niet geweest omdat ik iedereen wel erg jong vond de laatste keren (huh, jij was er nog niet eens in de 90’s!) maar het was weer eens tijd. Een superleuke avond met mijn vrienden en met de Party Animals 🙂 Die laatste zijn trouwens wel behoorlijk van hun voetstuk gevallen: vier jochies van 18 die tijdens de gabbertijd nog niet eens geboren waren slaagden er niet helemaal in de tijden van de happy hardcore te laten herleven, al konden ze hakken als de beste. Daar was ik best een beetje jaloers op, want zelf ging ik tijdens een poging door mijn enkel 🙂 Desondanks erg gelachen!

20130929-095340.jpg

20130929-110219.jpg

Zaterdag had ik een kleine kater, maar het was zulk lekker weer dat ik naar het Julianapark ben gegaan met mijn boek en lekker in de zon heb liggen lezen. Ik heb net IV van Arjen Lubach uit, een absolute aanrader!

20130929-105706.jpg

20130929-095237.jpg

Mijn ouders kwamen nog even langs voor een borrel. Mijn moeder was net terug uit Londen van een schoolreis met haar klas en had allemaal leuke en lekkere dingen meegenomen die hier niet te krijgen zijn 🙂 Custard creams (heerlijke Engelse koekjes met cremevulling ertussen), appeltaartjes, thee en mijn favoriete douchegel van Soap & Glory. Ook had ze nog een onesie huispak van de Primark voor me meegenomen. Dank mama! We hebben het meteen nog even kunnen hebben over het jaarlijkse tripje van de Alexanders naar Edinburgh, dat weer gepland staat voor einde van het jaar (tussen kerst en oud & nieuw). We hebben er alle vier al helemaal zin in! En nu we het toch over de Primark hebben: ik scoorde deze week een uitnodiging voor de opening van hun nieuwe winkel in Zoetermeer. Daar heb ik nu al zin in!

20130929-105726.jpg20130929-111250.jpg

Ik heb alweer zin in de komende week! Ik raak steeds meer ingewerkt op mijn nieuwe werk, en dinsdag begint mijn cursus webteksten schrijven. Wat vind je trouwens van de nieuwe look van mijn blog? Ik ben er erg blij mee!

3 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s