Reizen

WIN | Scratch map

20130930-211650.jpgBen je net zo’n reisjunkie als ik en heb je nog een plekje over aan de muur in je studentenkamer, keuken of studeerkamer? Lees dan vooral verder! Deze wereldkaart ziet er op het eerst gezicht normaal uit, maar het is een zogenaamde scratch map. Je kunt met een muntje de landen waar je bent geweest openkrassen (zoals bij een kraskaart), zodat je een persoonlijke kaart krijgt die de door jou bezochte landen weergeeft in verschillende kleuren.

Ik kras alvast Argentinië, België, Bolivia, Canada, Cambodja, Chili, Croatië, Duitsland, Ecuador, Engeland, Frankrijk, Griekenland, Hong Kong, Hongarije, Indonesië, Italië, Peru, Portugal, Oostenrijk, Spanje, Schotland, Tsjechië, Thailand, Turkije, Vietnam en de VS weg. Vergeet ik nog iets? Ik vind reizen geweldig en ben op het moment aan het aftellen voor Jordanië. Weer een land om weg te krassen als ik thuis kom!  Van iCadeau mag ik een scratch map ter waarde van € 19,95 weggeven. Like de Facebookpagina van SheelaghMairi en iCadeau en laat een reactie achter met je mailadres er in. Leuk als je het bericht ook deelt op Facebook! Vrijdag 11 oktober trek ik een winnaar via random.org en maak ik op mijn Facebook en hier op de blog bekend wie de lucky winner is. De winnares is bekend. Gefeliciteerd Bartina en allemaal bedankt voor het meedoen!

PeruGriekenlandThailand

De foto’s hierboven nam ik in Peru, Griekenland en Thailand. Ik krijg meteen weer zin om op reis te gaan als ik ze zie…

10 antwoorden »

  1. Jaaaa deze ken ik, superleuke actie 😀 Doe/deel ook graag mee.
    Enne, wow de Machu Picchu *wat gaaf* !! Zou ik ooit ook dolgraag met eigen ogen willen zien ♡

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s