Fashion & zo

OUTFIT | Hallo herfst!

Het is oktober, hallo herfst! Mijn favoriete trend voor aankomend seizoen is misschien wel de outdoor look.  Deze herfst speelt zich buiten af dus de kleding is comfortabel en stoer.  Haal je gewatteerde jagersjas, regenboots, tweed en plaid jurken, rokken en broeken en warme wollen truien en vesten maar uit de kast. Of shop ze, want je kunt er overal voor terecht.  Ik hou ervan! Zou het door mijn Schotse roots komen? 😉 Ik zie mezelf al wandelen door de stormachtige highlands of aan een vossenjacht deelnemen… Maar dan zonder regen en kou en eigenlijk ook zonder paarden en jachtgeweren, want het moet wel leuk en comfortabel blijven.

Op een zonnige zondag maakten Jan en ik een heerlijke herfstwandeling. Al wonen we in de stad, vlak achter ons zit een prachtig stukje natuur op maar vijf minuten lopen. Ik draag mijn cut-out boots van Sacha, plaid shorts van Topshop bij de Bijenkorf en trui van Weekday. De tas is ook van Topshop en mijn panty is van H&M van vorig jaar. Wat vind jij van mijn look? Wat is jouw favoriete trend dit najaar?

Sheelagh Mairi

Sheelagh Mairi

IMG_0074

Volg je me al op Facebook? Doen hoor! Ik heb deze week ook weer een leuke winactie voor de reisjunkies onder ons. Doe mee en win een scratch map! Meer looks zien?

Advertenties

4 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s