Other happy stuff

INTERIEUR | 9 toffe DIY lampen

Wil je graag een gave, unieke lamp om je woon- of slaapkamer mee op te laten lichten, maar heb je geen geld voor echt design? Kijk dan eens naar deze gave DIY-opties. Sommige zijn echt makkelijk zelf te maken.

Wat dacht je bijvoorbeeld van de grote fles met de lampenkap? Je hebt alleen een bestaand lampje nodig, waarbij je de voet vervangt door een fles. Idem met de takjes: je vervangt de voet door bij elkaar gebonden takjes (of bind ze zelfs om de voet heen als deze smal genoeg is). De boomstronklamp is ook makkelijk. Ik vind het witte lampenkapje met de getekende lamp ook echt heel tof, net als de zonnebrillen! Al ziet dat er wel iets moeilijker uit, en heb je er bovendien nogal veel zonnebrillen voor nodig… De opgeplakte knoopjes kunnen we wel makkelijk zelf lijkt me. Kijk eens bij je moeder of oma, die hebben vast nog allerlei knoopjes in een laatje liggen.

De pannen en vergieten lijken me leuk voor een grote wand in de keuken. Het fietswiel is ook gaaf, en lekker Hollands, maar dit lijkt me nogal lastig als je geen technische helden in je omgeving hebt.

Wil je experimenteren? Kijk eens bij de lokale kringloop, daar hebben ze altijd wel lampen en lampenkappen voor een prikkie!

Wat is jouw favoriete lamp?

Bron: Pinterest

Categorieën:Other happy stuff

Getagd als:, , ,

6 antwoorden »

  1. Dat houten blok is zeker weten mijn favoriet! Je kunt met zo veel materialen zelf lampen maken, ik heb er ook weleens eentje gezien van cd’s, of van oude platen. Super leuk en uniek!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s