Other happy stuff

DIY | Iedereen kan schilderen

IMG_3713Weet je nog, van vroeger? Je kreeg zo’n enorme plaat met daarop een soort kleurplaat. Nummertjes in de vakjes gaven dan aan welke kleur waar moest en tadaa! Je eigen schilderij. Ik probeerde dit een paar jaar geleden nog met vriendinnetjes, maar zeg nou zelf, eigenlijk is er niet veel aan. Het is een onwijs gepriegel en echt mooi wordt het ook al niet. Iedereen kan schilderen? Nee dus, en ik al helemaal niet 🙂

Ben je net als ik niet zo’n tekentalent maar vind je het wel cool om iets zelfgemaakts aan de muur te hangen?
Vorige herfst maakte ik een heel mooi schilderij waar ik al veel complimenten over kreeg, en het is onwijs makkelijk te maken! Ik verzamelde wat bladeren in het park en kocht verf. Met de bladeren als sjabloon ging ik aan de slag met een roller en grove kwast. Met de kleuren oranje, geel, donkergroen, goud, rood en bruin maakte ik dit schilderij. Ik heb het inmiddels weer opgehangen als herfstdecoratie.

De perfecte bezigheid voor een zondagmiddag!

IMG_3740IMG_3748

Advertenties

7 antwoorden »

  1. Hoi Sheelagh, Even een berichtje om jou te bedanken voor het leuke feestje wat je voor Jan jr. hebt georganiseerd. Jan sr. en ik hebben er van genoten. Groeten aan Jan en een gezellige dag toegewenst vanuit Warmond. Liefs Sieneke Verstuurd vanaf mijn iPad

  2. Wat een gaaf idee. Schilderen op nummer was ook niet helemaal mijn ding maar dit moet ik zelfs kunnen. Bladeren genoeg dus dit ga ik zeker onthouden. Inderdaad erg leuk om op te hangen in de herfst, thanks for sharing!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s