Reizen

TRAVEL | Jordanië, hier ben ik!

20131013-132112.jpgZoals jullie misschien wel weten ben ik op het moment in Jordanië!

Samen met mijn jaarclub vier ik dat we elkaar 10 jaar kennen. Daarom deze week wat blogposts die ik al van te voren had klaargezet. Vanaf volgende week kunnen jullie hier uitgebreide verhalen over Jordanië verwachten, want ik maak vast genoeg mee.

Met mijn Fjällraven Kanken op mjin rug reis ik heel Jordanië door. Misschien kun je je nog herinneren dat ik een paar weken geleden schreef over hoe tof ik die rugzakken vond? Ze waren zo lief om mij een exemplaar toe te sturen. Met briefje erbij waarin ze me veel plezier op vakantie wensten. Echt heel tof!  Hij bevalt perfect; niet te groot, niet te klein, en hij draagt fijn.

20131023-142143.jpg 20131023-142130.jpg

Nu al meer weten over Jordanië en wat ik er uitspook? Volg me op Instagram en Twitter, daar geef ik af en toe foto-updates! Maar niet te ver, want mijn plan is om vooral te gaan genieten en lol te hebben met mijn vriendinnetjes, en op af en toe een lief berichtje naar Jan na niet te veel online te zijn.

Categorieën:Reizen

Getagd als:, , , ,

2 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s