Other happy stuff

DIARY | Surprise!

Maandag 28 oktober werd Jan 35. Wow, mijlpaal! Ik wist al een tijd dat ik op zijn verjaardag in Jordanië zou zitten en voelde me daar toch wel een beetje lullig over.  En wat doe je dan? Een surpriseparty organiseren natuurlijk! Mijn vriendinnen deden dat ooit voor mij ter gelegenheid van mijn 18e verjaardag, en dat was toen echt een geweldige avond. Weken van tevoren mailde ik dus familie, vrienden en oud-collega’s. Iedereen vond het een superleuk idee, en de meeste mensen konden erbij zijn. Dat was alvast check!

Op de dag dat het zover was was ik vrij. Zo kon ik samen met mijn moeder het huis aan kant maken en versieren, en de boodschappenman van Albert Heijn ontvangen. Na het werk van Jan had ik met hem afgesproken in de stad voor een vrijdagmiddagborrel en etentje. Vriendinnetje Sanne had mijn huissleutel en zou ondertussen iedereen ontvangen. Ik was superzenuwachtig! Wat als iemand zijn mond voorbij zou praten?

We gingen eten bij El Mundo, een snelle en makkelijke hap. Zodra Jan z’n laatste hap naar binnen had vroeg ik de rekening en sloeg ,mijn drankje achterover. Op de fiets vroeg Jan of ik haast had, ik reed als een malle richting huis! Toen we thuis kwamen waren alle lichten uit, en zodra we de deur van de kamer open deden schreeuwde iedereen SURPRISE! zoals dat hoort. Jan schrok ontzettend maar vond het natuurlijk superleuk om iedereen te zien. De hele kamer stond vol! Een geslaagde verrassing dus, hij had niks door!

Heb jij wel eens een surpriseparty georganiseerd, of iemand voor jou?20131021-181109.jpg20131021-181050.jpg

Advertenties

Categorieën:Other happy stuff

2 antwoorden »

  1. Gefeliciteerd nog! 😀
    Een paar weken terug heeft mijn vriend voor mij een surprise party voor mijn 25e verjaardag georganiseerd. Was echt geweldig, beter dan ik ooit had kunnen dromen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s