Other happy stuff

Mijn week: goed nieuws & verrassingen!

Wow, wat een drukke week had ik! Zondagmiddag kwam ik thuis van mijn vakantie in Jordanië, en maandag moest ik meteen weer aan de bak. Ik was lekker vroeg naar bed gegaan zodat ik ’s ochtends weer fris en fruitig op mijn werk zat. Ik ben echt helemaal uitgerust van mijn vakantie, erg fijn!20131110-155254.jpgOp het werk hadden we wat te vieren! We hebben een grote aanbesteding gewoon waar veel werk uit gaat komen. Champagne! Ik ga het druk krijgen de komende maanden.20131110-155307.jpg

En nog meer goed nieuws: ik kreeg bericht van Berry Alloc dat ik een wellnessweekend had gewonnen door aan hun winactie op hun Facebook mee te doen. Ik ga binnenkort dus lekker met vriendinnetje Marlies een dagje sauna doen met hotelovernachting. Dank Berry Alloc! Ook winnen? Deze week kun je nog meedoen om ook kans te maken!20131110-155414.jpgOp woensdagavond, zo midden in de week, was ik toch wel even moe van al dat harde werken na de vakantie. Tijd voor friet op de bank en een paar afleveringen van Homeland en Suits. Ik ben echt helemaal fan van die series! Bij de snackbar neem ik trouwens meestal een smulrol met chilisaus, dat vind ik echt heerlijk vies if you get me 🙂20131110-155324.jpg

Vrijdagmiddag zat ik op mijn werk toen Jan belde en zei: “Ik heb echt supergoed nieuws voor je, maar dan moet je wel de borrel van vanavond afzeggen.” Huh, wat? Vanwege de MTV Eurpean Music Awards (gisteren in de Ziggo Dome) was mijn favoriete band the Killers in het land, en gaven vrijdagavond een show in Paradiso! Je kon kaarten winnen, maar dat had ik even totaal gemist. Gelukkig had Derek, het broertje van Jan, wel 2 kaarten en mocht ik mee! WOW! Het was echt een GE-WEL-DIG-E avond. Zo tof om mijn favoriete band in zo’n kleine zaal te zien! Ik was echt even een hysterisch fanmeisje. Al mijn favorieten kwamen voorbij: Read my mind, Dustland Fairytale, Somebody Told Me, Smile like you mean it, Spaceman, Runaways… Derek bedankt voor deze superavond, heel lief dat ik mee mocht 🙂

20131110-155346.jpg

20131110-155402.jpg

Zaterdagavond had ik een verjaardag van vriendinnetje Meike in Den Haag, als eerste van ons vriendinnenclubje werd ze 30! Een supergezellige avond, al heb ik geen foto’s gemaakt. Zondag ging ik even op de fiets naar de stad. Wat is Utrecht toch mooi in de herfst! Ik kocht allemaal kadootjes voor de verschillende Sinterklaas-events die op de planning staan en al snel dichterbij komen. Ik vier het maar liefst drie keer: met mijn ouders en Jan, met vriendinnetjes van de middelbare school en met mijn twee oude buurvrouwen. Gezellig! 20131110-163142.jpg20131110-155455.jpg

Voor mezelf kocht ik in de stad een kaars met Lemongrass van BsaB in het kader van treat your self. Genieten!BsaB

In de herfst en winter vind ik het echt heerlijk om samen met Jan te kokkerellen en lekkere stoofschotels te maken. Gisteren maakte ik runderstoofvlees met rode wijn, een recept uit de Allerhande. Aanrader!20131110-155507.jpgHoe was jouw week? Net zo vol leuke dingen als de mijne hoop ik!

Advertenties

8 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s