Fashion & zo

OUTFIT | Sweater dress & knit

Het was weer even wennen toen ik uit 25 graden kwam en hier ineens mijn winterjas aan moest! Maar ik mag niet klagen, nu kan ik lekker mijn winterkleding weer aan. I love knitwear, dus ik kan weer helemaal los gaan de komende maanden. Een herfst of winterdag waarop het lekker fris is, maar wel de zon schijnt, is natuurlijk ideaal. Zoals hier!

Ik draag een sweater dress van Monki en ketting van Naked Design.  Het vest, de muts en de laarzen zijn van Primark. Ik kocht ze laatst toen ik naar de opening van de nieuwe Primark in Zoetermeer mocht. Binnenkort opent er weer een in Eindhoven, dat wordt dan de grootste van het land. Helaas kan ik er deze keer niet bij zijn omdat ik geen vrije dagen mee heb…

Over de laarzen krijg ik echt veel complimenten. Ze lopen ook heerlijk en passen bijna overal bij. En dat voor slechts € 24. Goede aankoop dus! De jurk draag ik ook vaak naar mijn werk, maar dan met een zwarte tailleriem erbij, dan staat het toch net wat netter. Ik vind dit een heerlijke look voor een dagje rommelen in het weekend of een herfstwandeling door het park. Comfortabel, warm en stoer, net als de andere herfstlook die ik laatst liet zien. Wat is jouw favoriete weekend-chill-look?

Sheelagh

IMG_0073_2IMG_0045_2

Advertenties

6 antwoorden »

  1. Leuke outfit! Dat soort laarzen lijken me ook ideaal zeg, comfi en toch heel stijlvol. Heb je nou een ketting van Naked Design om? Die vind ik zo gaaf he 🙂 In mijn vrije tijd draag ik eigenlijk vaak super simpele dingen, en het liefste sneakers als schoenen (bij gebrek aan stijlvollere alternatieven die ook nog lief voor mijn voeten zijn)

  2. Thanks! Ik draag af en toe megahakken maar vind dit toch altijd het lekkerst zitten en het meest praktisch 🙂 de ketting is idd van Naked Design, het is de tuttebel, love it.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s