Fashion & zo

FASHION | Isabel Marant pour H&M

Isabel Marant pour H&M vestYES! Eindelijk is ‘ie binnen: mijn Isabel Marant pour H&M verschrikkelijke-sneeuwman-vest. Sinds de postbode het vest bezorgde wil ik het niet meer uit doen. Heerlijk warm, zacht en knus is ‘ie. Handig: nu het nog niet echt ijskoud is en als het niet regent kan ik het vest ook prima als jas dragen. Dat deed ik afgelopen weekend dan ook. Supercharmant is het vest niet, maar wat geeft het. Ik doe ‘m voorlopig niet meer uit. 

Heb jij ook iets van Isabel Marant geshopt? Ik had zelf ook nog de bootschoenen, maar die waren helaas te groot. Ik heb er nu een vriendinnetje blij mee gemaakt en hoop dat ze nog in maat 37 komen… Ook had ik het zilveren bomberjack. Ook erg mooi, maar ik mocht van mezelf maar een van de twee houden, en dat werd deze. Wat vind jij van het vest?

Isabel Marant pour H&M vest

Isabel Marant pour H&M vestIsabel Marant pour H&M vest

Vest Isabel Marant pour H&M | cut-out boots Sacha | rokje Primark | tartan sjaal souvenirwinkel in Schotland

Advertenties

12 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s