Food & Body

FOOD | De Food We Love box

FoodWeLove Ben je al bekend met de Food We Love box? Deze bevat iedere maand een aantal verschillende delicatessen van ambachtelijke leveranciers van over de hele wereld, altijd in een ander thema. Zo word je geïnspireerd om keukens te verkennen waar je misschien nog nooit aan gedacht had. Leuk!

Ik kreeg de box van oktober om te proberen: Nadia loves couscous. Heerlijk, zo’n doos vol lekkere dingen die zomaar werd bezorgd. Echt een feestje!
Zoals je wellicht weet ben ik een groot Ottolenghi-fan èn net terug van een reisje uit Jordanië, dus de Arabische keuken is me zeker niet vreemd. Nadia Zerouli ken je vast wel van 24kitchen. Ze maakt daar de heerlijkste Arabische gerechten samen met vriendin en culinair partner in crime Merijn. En wat ik niet wist: ze hebben samen een aantal kookboeken geschreven over de Arabische keuken. Voor FoodWeLove stelde ze een box samen waarmee je de perfecte couscous kunt maken, vol heerlijke producten. In de box: ingemaakte citroenen (onze zelfgemaakte waren net op, dus dat komt goed uit!), saffraan én saffraanbolletjes waar je je eigen saffraan mee kunt kweken, couscous, ongezwavelde abrikozen, amandelen, Raz el Hanout, Marokkaanse koekjes en een kortingsbon van Household Hardware.  Ik ben blij met de inhoud en zal binnenkort mijn culinaire couscous-avonturen met jullie delen! De koekjes heb ik vast geproefd en die smaakten heerlijk. Deze box ook bestellen?

De box van november heeft als thema East Meets West met heerlijke producten als Tahini, dadels en mijn favoriete kruiden sumac en za’atar. Die worden in de Ottolenghi boeken vaak gebruikt en zijn een heerlijke smaakmaker voor bijvoorbeeld kip of salades.

FoodWeLoveNadia loves couscous

Beeld: FoodWeLove en SheelaghMairi

Advertenties

7 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s