Reizen

TRAVEL | Ik ga op reis en ik neem mee…

IMG_0487Iedereen heeft volgens mij wel een paar dingen die altijd mee op reis gaan. Bij mij zijn dat tot nu altijd mijn rode All Stars. Ze zijn werkelijk overal geweest: ik liep er mee door Central Park en over 5th Avenue, door de jungle in Ecuador, en beklom er tempels mee in Angkor Wat en bij de Borobudur. Ik heb al een paar keer op het punt gestaan ze aan het eind van een vakantie achter te laten maar kan het niet over mijn hart verkrijgen. Ze blijven dus lekker meegaan!

Sinds Jordanië heb ik er een nieuwe travelbuddy bij: de Fjällraven Kånken rugzak. Ik schreef al eerder over deze rugzak omdat ik ‘m er gewoon heel cool uit vond zien, maar nu ik er een vakantie mee heb doorgebracht kan ik volmondig zeggen: ik ben fan!

De rugzak is perfect als daypack, om naast je backpack of koffer bij je te hebben. Hij is niet te groot, en dat is fijn. Ik stop mijn rugzak meestal gewoon helemaal vol, waardoor ik al snel te veel meesjouw. Niet echt leuk voor mijn rug. Deze is net goed qua formaat: alles wat ik nodig heb past erin, maar hij kan niet te zwaar worden. Van binnen heeft de tas eigenlijk één groot vak. De rits loopt bijna helemaal tot onderin door, handig want zo kan de tas helemaal open zodat je niet eindeloos hoeft te graaien om iets te vinden. Je ritst ‘m gewoon helemaal open. Ik hou van felle kleurtjes, maar ik heb nu eens voor minder fel gekozen, zodat de tas overal bij past. Kijk je mee naar mijn hoogtepunten van de reis in Jordanië, die ik samen met de tas beleefde? 

Wadi Rum, in de woestijn met de jeep (zie ook foto bovenaan)Wadi Rum JordaniëWadi Rum Jordanië -SheelaghSheelagh Wadi RumWdai Rum, Jordanië - SheelaghMairi

In de bergen op een ‘terrasje’, wat een prachtig uitzicht!  Jordanië -SheelaghMairiFjallraven Kanken  De dode zee, zooo mooi daar!20131201-130541.jpgFjallraven Kanken -SheelaghMairi

Paardrijden bij Petra Petra, Jordanië -SheelaghMairi Petra, Jordanië - SheelaghMairi Petra Jordanië - SheelaghMairi

Het mag duidelijk zijn: ik neem de Kånken voortaan overal mee naartoe. Wat neem jij op iedere reis mee en is voor jou onmisbaar? Sheelagh - the world is a book

*deze post gaat over een product dat ik gratis heb ontvangen*

9 antwoorden »

  1. Dat lijkt me echt een relaxte rugtas. Ik neem altijd mijn Teva’s mee. Echt gruwelijk lelijk maar ik weet dat ik er de wereld op uit loop. Vaak stop ik ze ook gewoon in mijn tas om later op de dag te wisselen als ik echt hele zere voeten krijg. Verder ook altijd een reisdagboekje om in te schrijven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s