Fashion & zo

FASHION | Inspiratie: Dressing for Christmas

Yeah, het is december! Ik schreef het al eerder: een van mijn favoriete maanden. Ik hou van de gezelligheid in huis, Sinterklaas, de kerstborrels, het lekkere eten… En natuurlijk van kerst! Maar dan is er natuurlijk het dilemma: what to wear? Al die kerstborrels met werk, vrienden en natuurlijk familie vragen om goede oufits. In één van mijn vorige posts zag je al de gezellige kersttrui die ik onlangs aanschafte, en hoe tof en Bridget Jones-achtig die ook is: echt feestelijk is het ook weer niet. Ik heb al de nodige feestelijke jurkjes met pailletten en printjes in mijn kast hangen. Allemaal goede opties, maar ik denk dat ik deze kerst eens voor stoer ga.

Ik ging op zoek naar een little black dress die net iets edgier is dan wat ik normaal draag. Tijdens mijn online shoptocht kwam ik dit geweldige leren jurkje van Goosecraft tegen op online fashionstore Bulls & Birds. De zijpanden zijn van stof zodat ‘ie lekker draagt, en op de schouders zitten kleine studs. Ik ben verliefd!Black leather dress

Ik zou ‘m combineren met mooie zwarte loafers met studs, zoals die hieronder van Steve Madden of met mijn stoerdere cut-out boots. Voor een instant kerstgevoel met mijn rood-gouden Viktor & Rolf pumps om de kerstlook helemaal compleet te maken. Nog een stoere clutch met print erbij en klaar ben ik. Voor wat voor look ga jij dit jaar met kerst? Ga je voor gek, stijlvol, of ook voor stoer? Laat het me weten!Steve Madden loafers

Viktor & Rolf

beeld: SheelaghMairi en bullsandbirds.com

Advertenties

6 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s