Other happy stuff

INTERIEUR | Zo maak je je huis kerst-proof

Most-Wonderful-TimeHet is december, en je hebt het vast al gemerkt: mijn blog staat helemaal in het teken van de feestdagen. Ik krijg maar geen genoeg van alle gezelligheid. Eerder deelde ik al mijn Bridget Jones-achtige kersttrui met jullie, die ik nu het december is ook ein-de-lijk aankan, feestelijke outfit-inspiratie, en  11 toffe kerstige manicures.

Vandaag meer over hoe je je huis kerst-proof maakt. Het ligt er natuurlijk helemaal aan wat je smaak is. Ik kijk graag op Pinterest voor inspiratie, aanrader!

Vorig jaar maakte ik zelf kerststukjes met mijn oud-collega’s.  Op de basisschool had ik dit voor het laatst gedaan, even geleden dus 🙂  Maar het was heerlijk en gezellig om zo kneuterig bezig te zijn. Het resultaat staat enig op tafel en is leuk als cadeau voor bijvoorbeeld je moeder of oma. Ik denk dat ik ook dit jaar weer aan de slag ga. Goede bezigheidstherapie én cadeautip! Ook leuk: dennetakken, hulst en mistletoe ophangen of neerzetten in een grote bak of schaal.

Kerststukje Sheelagh

Rond deze tijd van het jaar staat mijn huis vol kaarsen. Hoe tof en kerstig zijn deze windlichten in de vorm van huisjes?

Windlicht huisje Otto

Ook altijd leuk: vul een schaal, vaas of bak met kerstballen en slingers en zet er wat kaarsen tussen. Feestelijk! Kaarsen en kerstballen

Leuk: wissel je kussenslopen om tijdens de kerstperiode. Het kan nu allemaal wat uitbundiger dan normaal! Mijn moeder vervangt de kussens in de woonkamer rond kerst altijd door de feestelijke kerstslopen. Dat ziet er meteen gezellig uit! Ik vind dit kussensloop erg kerstig, past goed bij de uiltjes die ik voor Sinterklaas kreeg… Je shopt het kussensloop en de windlichten hier.Kussensloop uil OttoUilen

Ook altijd leuk: Amerikaanse candy canes voor in de boom of gewoon in een schaal als decoratie.candy cane

Hoe breng jij je huis in kerstsfeer? Tips zijn welkom! Volg mijn Happy Holiday board op Pinterest voor meer inspiratie!

Beeld: Pinterest, SheelaghMairi en otto.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s