Other happy stuff

PINTEREST | 7 x te schattige babydieren

Happy Monday! Een nieuwe week! Hoe was jouw weekend?

Een baby-uiltje met een mutsje op, zwemmende biggetjes, als poedels geschoren baby alpaca’s… Een babyhippo, kitten of otter. Op de maandag heb ik soms gewoon even zin in wat random cuteness om even oh en ah te kunnen roepen, toch? Dan kan ik de week daarna weer aan. Deze cuties vond ik op Pinterest. Grappig: de babyhippo is mijn meest gerepinde pin OOIT, ik geloof dat de teller rond de 300 zit.

10 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s