Fashion & zo

FASHION | Stoer én feestelijk

Sheelagh Isabel Marant pour H&M en MAGEen outfit voor de feestdagen die stoer én feestelijk is, daar ga ik voor dit jaar. Eerder liet ik jullie al een stoer leren jurkje zien, nu keek ik eens in mijn eigen kast voor inspiratie. Ik zei laatst dat ik mijn zilveren bomberjack van Isabel Marant pour H&M terug zou sturen omdat ik voor het verschrikkelijke-sneeuwman-vest koos en ze van mezelf niet allebei mocht houden, maar ik kon het gewoon niet over mijn hart verkrijgen. Ik ben helemaal weg van het jasje. Jan was ook fan dus gaf ‘m aan me als vroeg cadeau voor kerst. Lief! Ik draag het jasje hier met een zwarte skinny en burgundy clutch.

Mijn feestdagen breng ik best wel actief door. Een wandeling door het bos of park en een hoop geren door het huis om het eten af te maken. Ook staat er nog een feestelijk tripje naar Edinburgh, Schotland op het programma. Veel lopen (lees: shoppen), en hoge hakken zijn dan niet praktisch. Vandaar dat ik dit jaar mijn stoere boots van MAG aandoe. Kennen jullie dit merk nog? Tijdens mijn middelbare schooltijd in de jaren ’90 waren ze superpopulair. Ik en mijn vriendinnen hadden ze allemaal. Ik heb geloof ik wel vier verschillende modellen gehad. Ze liepen dan ook geweldig! Nu is MAG terug met de vertrouwde modellen van toen in een nieuw jaren ’10 proof-jasje. Ik ben fan!

Wat vind jij van mijn look? Feestelijk en stoer, toch?

AfbeeldingAfbeeldingSheelagh Isabel Marant pour H&M

Jack Isabel Marant pour H&M | Clutch Primark | Skinny Vero Moda | Boots MAG Creative Footwear

PS Op de webshop van MAG is nu sale met hoge korting op veel van de modellen!

Advertenties

12 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s