Fashion & zo

FASHION | Inside out

Happy New Year! 

Hier ben ik weer na een kleine (blog)vakantie. Ik heb heerlijke dagen gehad met kerst en in Edinburgh. Daarover later meer… Hoe was jullie kerst en nieuwjaar? Ik ben een beeeetje brak van een erg gezellig feestje gisteren met mijn vrienden dus breng het grootste deel van de dag denk ik lekker op de bank door in mijn onesie met een the Walking Dead marathon…

Mocht ik er nog uit gaan, dan ga ik denk ik voor een makkelijke outfit zoals hieronder. Laatst liet ik jullie een van mijn kerstlooks zien met het jasje van Isabel Marant en mijn Mags. Voor de kenners onder ons was het vast al bekend dat de bomber ook ‘binnenstebuiten’ te dragen is zoals hier. Erg tof, want zo met de paarse slangenprintkant  is het meteen een totaal ander jasje vind ik. Deze kant is van zijde en superzacht. Heerlijk. Ik kan nu al niet wachten om ‘m in de lente als jas te dragen. Met de schoenen van MAG ben ik ook nog superblij, ze lopen heerlijk!

Wat vind jij van mijn look?

Isabel Marant H&MIsabel Marant H&MMAG

Jasje Isabel Marant pour H&M | Boots MAG | Clutch Primark

Advertenties

5 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s