Fashion & zo

FASHION | Flower friday

Zo. De kerst is voorbij, het nieuwe jaar is begonnen. Van mij mag het nu wel lente worden. Na de gezellige decembermaand duurt het mij nog allemaal veel te lang, die kou. Ik weet dat ik nog even zal moeten wachten maar ik ben in ieder geval vast in de lentestemming met deze nieuwe trui en shorts! Ik werd er meteen vrolijk van. Al helpt het ook dat de foto’s zijn gemaakt in Edinburgh, van die stad word ik sowieso blij!

Wat vind jij van mijn outfit?

Flower sweater Primarkflower sweater leather shortsleather shorts flower jumper

Trui, leren shorts en tas Primark | Boots Sancho

13 antwoorden »

  1. Die trui is echt tof! Leuk gecombineerd ook. Ik durf dat nooit een short over een panty maar vraag me af waarom als ik jou zo zie. Ziet er echt heel stoer uit namelijk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s