Other happy stuff

DIARY | Going to the chapel…

Woah! Spring is here and the sky is so very blue.
Wo-o-o-oah, birds all sing as if they knew,
today’s the day we’ll say, “I do,”
and we’ll never be lonely anymore.

Because we’re goin’ to the chapel
and we’re gonna get married,
goin’ to the chapel
and we’re gonna get married,
gee, I really love you
and we’re gonna get married,
goin’ to the chapel of love.

Ken je dit blije trouwliedje? In de versie van Bette Midler is het bij mij al jaren favoriet, en ik heb zelfs als kind al geroepen: op dit liedje dans ik op mijn bruiloft. Nu komt dat moment ineens wel heel dichtbij, want Jan heeft me te huwelijk gevraagd! Aaaah, ik ga trouwen!

Tussen kerst en oud & nieuw brachten we een paar dagen in Edinburgh door. We liepen over de kerstmarkt in Princes Street Gardens en gingen daar in het reuzerad. Toen we helemaal bovenin zaten vroeg hij me op een ontzettend lieve manier of ik de rest van mijn leven met hem wilde doorbrengen. Met een ring erbij die perfect past en helemaal mijn smaak is. Er was dan ook maar één antwoord mogelijk: JA! Toen we uit het reuzerad kwamen dronken we champagne in de regen met mijn ouders. Die waren ook superblij natuurlijk! Het bleek dat Jan mijn vader zelfs al eerder officieel om toestemming gevraagd had.

Het was één van de mooiste en ontroerende momenten van mijn leven, en dat ook nog op één van mijn favoriete plekken van de wereld. Dat klinkt misschien wat cliché maar dat maakt me helemaal niks uit 🙂 Ik heb de hele middag gehuild van geluk, iedere keer als ik naar Jan keek schoot ik weer vol van liefde en blijdschap. Yes, nu wordt het echt officieel! Eigenlijk voel ik vanaf het begin dat het gewoon helemaal goed zit en voor altijd is, en dit bevestigt dat gevoel nog meer. Wat een geweldig eind èn nieuw begin van het jaar!

Ik zie het leven de komende tijd dus door een heerlijke roze bril, en begin me ook vast te oriënteren op alles wat bij een bruiloft komt kijken: locaties, gastenlijsten, jurken. Ik ga mijn best doen geen bridezilla te worden zoals mijn collega’s voorspellen, en hou jullie de komende tijd af en toe op de hoogte. Ik heb er zin in! Liefs!Sheel en Jan verloofd

20140105-103600.jpg

16 antwoorden »

  1. Wat een prachtige ring. Het hele blogje stroomt over van geluk en liefde. Heel mooi om te lezen. Wat een spannende en fijne tijd ga je tegemoet. Enne, houd je ons een beetje op de hoogte via je blog?

  2. AWESOME! Als ervaringsdeskundige (gevraagd worden met O&N en trouwen in het nieuwe jaar 😉 garandeer ik: je gaat een GE-WEL-DIG-E tijd tegemoet! Geniet ervan! Gefeliciteerd en hoera! 🙂 x

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s