Fashion & zo

EVENTS | Glamour Big Birthday Winterfestival

Glamour 100 #generationglamourAfgelopen woensdag was er een feest ter ere van de 100e Glamour in het Blauwe Theehuis in het Vondelpark en ik was erbij! Uit een onderzoek dat Glamour deed naar de mindset van jonge vrouwen bleek dat 90% liever een rijk leven heeft dan een rijk gevulde bankrekening. Waaruit een rijk leven bestaat is natuurlijk voor iedereen anders. Iedereen heeft andere kwaliteiten en uit deze op een andere manier. Als inspiratie en ter ere van de 100e Glamour heeft de redactie een lijst gemaakt van 100 inspirerende #generationglamour vrouwen, die je allemaal terugziet in het jubileumnummer.

Een mooi moment om eens stil te staan bij hoe je zelf je passie kunt volgen, en waaruit volgens jou een rijk leven bestaat. Voor mij betekent het vooral stilstaan bij en genieten van wat ik heb. Een leuke baan, mijn blog om me creatief bezig te houden, en waardoor ik ook nog eens op hele leuke plekken kom… En natuurlijk mijn geweldige Jan, lieve vrienden en familie.

Samen met mijn lieve nichtje en vriendinnetje Janneke genoot ik van de heerlijke champagne, de lekkere hapjes, de inspirerende vrouwen om ons heen én de dj die heerlijke 90’s R&B en hiphop draaide. Glamour 100 #generationglamour#GenerationGlamourNa afloop kregen we nog een heerlijke goodiebag mee met daarin uiteraard de 100e Glamour. Topfeestje, bedankt Glamour! Op naar de 200!Glamour 100

3 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s