Other happy stuff

INTERIEUR | Nieuwe stoelen

Ons interieur is zoals ik al eerder schreef een mengelmoesje van oud en nieuw, van IKEA en design. Zo zie ik het ook het liefst. Als ik iets tofs tegenkom ga ik er voor. Een constant proces dus. Van de week kwam Jan op Facebook geweldige houten jaren ’50 stoelen in Pastoe/Tapiovaara stijl tegen. Ik was meteen verliefd, en we hebben ze gelukkig over kunnen nemen van een supervriendelijke vrouw in Utrecht. Helaas voor haar, maar gelukkig voor ons pasten ze niet in haar interieur.

Het zijn er acht. Vijf staan er nu aan de eettafel, twee in de serre en eentje op de slaapkamer. Als we later nog eens een enorme eettafel krijgen kunnen ze er alle acht aan. Ik ben echt superblij met de stoelen en hun koninklijke uitstraling. Ook belangrijk: ze zitten geweldig! Wat vind jij van onze nieuwe stoelen? 

20140112-142834.jpg

20140112-142847.jpg

20140112-142856.jpg

12 antwoorden »

  1. Mooi ruimtelijk zijn ze, zo door die spijlen. Fijn he als je dit soort meubels van anderen over kunt nemen! Ik heb nu een compleet Ikea huis, maar zou later ook wel wat specifiekere meubels willen vinden, niet zo standaard.

  2. Oh wauw die stoelen zijn echt prachtig! Gewoon zo viavia kunnen overnemen? Als je ze ooit kwijt wil, wil je dan heel hard gillen. Ik vind ze echt GEWELDIG! 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s