Reizen

TRAVEL | In de woestijn bij Wadi Rum, Jordanië

Sheelagh Wadi RumAls je Jordanië bezoekt is Wadi Rum één van de highlights die je absoluut niet mag missen. Deze woestijn is gelegen in een vallei en heeft enorme rotswanden van zandsteen en graniet.  Sinds enkele jaren staat deze plek dan ook terecht op de lijst van werelderfgoed van UNESCO. Het is er woest fotogeniek en er werden dan ook meerdere films opgenomen,  waaronder Lawrence of Arabia.

Toen ik in Jordanië was maakten we er een jeeptocht, en gingen een stuk op de rug van een kameel. Adembenemend mooi vond ik het! Kijk je mee?IMG_0560 Wdai Rum, Jordanië - SheelaghMairi IMG_0467 IMG_0480 IMG_0492 IMG_0534 IMG_0457 IMG_0458IMG_0485 IMG_0583

Meer zien en lezen over Jordanië? Onder het kopje Reizen vind je mijn andere blogs over mijn reis naar dit geweldige land met o.a de Dode Zee, shoppen op de souq, en een bezoekje aan de oude Romeinse stad Jerash. Still to come: de geweldig indrukwekkende rotsstad Petra nog meer moois, dus stay tuned!sheelagh-the-world-is-a-book

Advertenties

10 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s