Fashion & zo

FASHION | Jeans shirt

Shirt Only Tasje Primark vest Isabel Marant H&MAl jaren onmisbaar in mijn garderobe: een goed jeansshirt, of ouderwets gezegd een spijkerblouse. In de zomer combineer ik ‘m graag met shorts en slippertjes. Dat je in de winter ook best shorts bij je jeans shirt kunt dragen laat ik hier zien met mijn laatste aanwinst van Only die ik shopte bij otto.nl . Dit is een wat langer shirt, zodat hij ook leuk staat over bijvoorbeeld een zwarte skinny. Door het warme vest van Isabel Marant pour H&M heb ik een outfit die stoer en warm is, mèt mijn shorts.

Leuk detail: op het feestje van Glamour vorige week was de dresscode warm, en twijfelde ik of ik dit vest wel of niet aan zou doen. Te warm misschien? Uiteindelijk koos ik iets anders. Gelukkig maar, want model en presentatrice van Holland’s Next Top Model Anouk Smulders had dit vest al aan 🙂

Wat vind jij van mijn outfit? Hoe combineer jij je jeans shirt? Jeans shirt Only via otto.nljeans shirt only vets Isabel Marant H&Moutfit of the day

Jeans shirt Only bij otto.nl | vest Isabel Marant pour H&M | leren short Primark | tas Primark | wedge sneakers Bullboxer

3 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s