Other happy stuff

DIARY | Mijn week 3

Helemaal hip tegenwoordig: het ploggen, oftewel door middel van foto’s bloggen over je dag of week. Ik deed dit al regelmatig zonder de term plog te gebruiken. Zeg nou zelf, het klinkt voor geen meter 🙂 Geïnspireerd door de veel plogs die ik tegenkwam vond ik het zelf ook weer eens tijd jullie een kijkje in mijn week te geven. Kijk je mee?

Het was tijd om mijn nagellakcollectie te reorganiseren. Een nieuwe, ruimere doos en OPI bij OPI, een eigen hoekje voor Koh, Hema en Catrice. Een aantal oude lakjes gingen de deur uit. Ik gebruikte ze niet meer of ze waren uitgedroogd. Nu kan ik alles weer zo vinden!nagellak

Mijn vader is drie maanden in het buitenland. Met zijn beste vriend fietst hij 3 maanden door Laos, Thailand en Myanmar. Wow! Zo tof dat ‘ie dat doet! Ik hoop dat ik dit soort dingen ook nog doe als ik over de 60 ben. Dit is uiteraard niet de fiets waarmee hij de reis maakt, maar gewoon een leuke foto die hij naar me door appte. Ik ben trots op mijn sportieve avontuurlijke vader!20140119-140659.jpg

Jan en ik wonen nu 1,5 jaar in ons huis en hadden nog steeds geen gordijnen in de woonkamer. We wonen op de tweede verdieping en hebben geen overburen dus op zich geen ramp, maar het staat toch net wat gezelliger. Blij mee!20140119-140710.jpg

Dit t-shirt van Tees won ik vorige week op Facebook. Ik vind het een heerlijk shirt en zou ‘m het liefst iedere dag dragen! Ik denk dat ik binnenkort ook een witte ga bestellen. tees shirt

Zaterdag kwamen Arthur en Shana op bezoek, onze lieve vrienden die ter ere van ons voorgenomen huwelijk alvast een huwelijksboeketje voor me hadden gekocht (let op het lint en de parels, wow!). Zo kan ik vast oefenen.  Jan maakte een heerlijke risotto en we speelden 30 seconds, een gezellige avond dus!20140119-140725.jpg

Deze koets van Assepoester staat buiten bij de kringloop in Zwolle waar ik iedere dag langsloop op weg naar mijn werk. HOE TOF! Toch?! Musthave voor de bruiloft!20140119-140743.jpg

Omdat Jan en ik vaak allebei niet eerder dan 7 uur thuis zijn is het wel handig om makkelijk te eten. Deze bloemkoolsoep met kastanjechampignons die we van de week aten is lekker èn zo klaar.

Zo maak je het: fruit een uitje en een teentje knoflook (en desgewenst wat chilivlokken voor wat meer pit) in wat olie, voeg een bloemkool in stukken, een halve liter water en een blokje paddestoelen of groentebouillon toe en laat dit ongeveer een kwartiertje koken. Pureer met de staafmixer. Je hebt nu een lekkere en gezonde soep die heel romig smaakt en echt geen room of iets dergelijks nodig heeft. Bak de champignons apart en doe er overheen als garnering. Eet smakelijk! 20140119-140756.jpg

Sinds ik deze superverfrissende douchegel met passievrucht kocht bij the Bodyshop is ‘ie bij ons allebei favoriet. Ik kocht dan ook meteen drie flessen toen ik zag dat ze 50% afgeprijsd waren, voor € 3,50 per stuk kon ik ze niet laten liggen. the Bodyshop

Ik heb een nieuwe lievelingsnagellak: Meet me à Paris van Catrice. Hij is het mooist met 3 of 4 lagen. Love it!  Hij gaat uit het assortiment, dus als je snel bent kun je ‘m misschien nog voor de helft scoren. 20140119-144254.jpg

Van het weekend ruimden Jan en ik het huis op. Er is al heel wat troep opgehaald door mensen, en volgende week doe ik mijn halve kledingkast weg bij de IJhallen. Vriendinnetje Marthe kwam twee stoelen halen die we weg wilden doen en nam deze scones mee. Nomnomnom!20140120-102028.jpg

Verder was mijn week niet zo spannend. Op werk was het wel erg druk, dus in het weekend heb ik verder lekker weinig gedaan en mijn nieuwe verslaving, de serie Once upon a time, gevoed. Hoe was jouw week?

Advertenties

2 antwoorden »

  1. Hahahaha, die foto van je pa en die fiets. Geniaal. Nee, ik begrijp dat dat niet de fiets is waar hij op rijdt ;). Wel tof zeg, dat ‘ie dat doet! Mijn pa is ook nog behoorlijk bij de tijd met z’n 71 jaar, maar die redt de hoge brug al niet meer :p.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s