Other happy stuff

PARTY | MIJN 250e BLOG!

De 1e verjaardag van mijn blog afgelopen oktober heb ik overgeslagen in afwachting van een misschien nog wel mooier jubileum: mijn 250e blogpost! Ik kan bijna niet geloven dat ik hier al weer 250 stukjes heb geschreven. Maar aan de andere kant is het ook moeilijk voor te stellen dat ik ooit niet geblogd heb. Ik vind het nog leuker dan in het begin! Ik blijf leren en word dagelijks geïnspireerd door andere blogs: door de mooie of grappige verhalen, coole lay out of foto’s.  Ik krijg leuke reacties in de comments, per mail, en op Twitter maar ook in real life. Regelmatig kom ik iemand tegen die ik niet vaak meer zie of van vroeger ken en zegt dat ze vaak mijn blog lezen, en het zo leuk vinden. Daar krijg ik echt energie van!

Ook mooi meegenomen: mijn blog brengt me af en toe leuke extra’tjes waar ik toen ik begon met bloggen echt geen idee van had dat ze bestaan 🙂 Zo was ik laatst op een heus modefeestje van de Glamour, is deze week de derde Fashion Week waar ik bij aanwezig ben van start gegaan, heb ik al veel leuke mensen ontmoet en kreeg ik af en toe leuke dingen opgestuurd om te testen. Love it!

Maar het allerleukste blijft toch wel het fotograferen, schrijven en bloggen zelf. Al voordat ik deze blog had, dacht ik vaak in artikeltjes. Ik zag iets, las iets of maakte iets mee, en schreef in mijn hoofd het stukje al. Dan heeft het toch nog vrij lang geduurd voor ik begon, haha. Mijn goede voornemen voor 2014 is niet heel anders dan voor afgelopen jaar: doen waar ik blij van word en energie van krijg. Dat word ik van bloggen, dus ik blijf voorlopig zeker doorgaan!

Om mijn blogfeestje samen met jullie te vieren komen er de komende tijd een aantal leuke winacties aan van producten waar ik (en hopelijk jij ook) blij van word. De eerste staat nu online, doe mee en win een heerlijke chicklit!
Enne, stay tuned for more!
Liefs, Sheelagh

 20140122-135558.jpg

6 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s