leeslust

WIN | Heerlijk leesvoer ter ere van mijn 250e blog

Yeah! Het is je vast niet ontgaan: mijn 250e blogpost! Zoals je in mijn vaste rubriek Leeslust kunt zien hou ik enorm van lezen. Ik verslind alles: van literatuur tot autobiografiën en chicklit. Om jullie te laten delen in de feestvreugde van mijn 250e post deel ik de komende tijd cadeautjes uit. Dingen die ik zelf leuk vind en jullie hopelijk ook. Eerst mag ik van de Boekerij aan een van mijn lezeressen het boek Zes maanden zonder van Charlotte de Monchy weggeven.

Het verhaal
Als je op je achtentwintigste nog bij je zus in huis woont, uit verveling met je baas slaapt en een baan hebt waarbij je het grootste gedeelte van de tijd op de wc afleveringen van The Killing op je telefoon zit te kijken, weet je dat het tijd is voor een rigoureuze verandering, vindt Robin. Aangezien drank en mannen in haar leven meestal voor problemen zorgen, gaat ze met haar zus een weddenschap aan om een half jaar geen alcohol te drinken en met niemand naar bed te gaan.

Via een advertentie op internet komt Robin in contact met Connor McFarland, die op zoek is naar een kindermeisje in een gehucht in Ierland. Dat lijkt Robin de perfectie locatie om haar weddenschap te winnen. Ze stapt zonder aarzelen op het vliegtuig, maar Connor blijkt een totaal ander type dan ze dacht; ze hebben binnen tien minuten ruzie en de baan is ook niet wat hij haar had voorgespiegeld. Toch blijft ze, bij gebrek aan beter plan. Die impulsieve beslissing brengt haar een onverwachte vriendschap, hilarische verwikkelingen en… de kans om eindelijk de liefde van haar leven te vinden.

Zes maanden zonder

Om kans te maken op dit lekkere liefdesverhaal laat je hieronder een reactie achter met je e-mailadres erin en like/volg je me op Facebook en/of Bloglovin. Super als je het bericht ook op Facebook deelt! De winnaar trek ik via random.org en maak ik bekend op vrijdag 31 januari. Succes!

De winnaar is bekend: Laurien! Het boek komt je kant op!

random

11 antwoorden »

  1. Lieve Sheel,

    gefeliciteerd met je fantastische prestatie. Zoals altijd ben ik apetrots op je! Ik doe graag mee met deze actie!:)

    X en op de volgende 250!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s