Fashion & zo

FASHION WEEK | Dennis Diem

Dennis Diem by SheelaghMairi

Torenhoge zolen en hakken, sprookjesachtige jurken en modellen die expres vallen en dansend weer opstaan. Wow! Met zijn nieuwe collectie Opium Dream laat Dennis Diem vrouwelijke silhouetten zien in zwart en wit en smokey pasteltinten. Zijde, gazar en chiffon, ingeverfde zijde en wolblend bezaaid met petrolkleurige kralen brengen de dromerige gestaltes tot leven. Van strakke vormen en heldere kleuren nevelt de collectie naar vloeiende lijnen die de weg van het rook volgen, langs de vormen van het lichaam. Jassen van Tibetaans lam (fantastisch, mag meteen door naar mijn kapstok) kringelen naar de hemel als rookpluimen, capes in kasjmier en mohair hangen als duistere wolken om het lichaam. De winter eindigt met eindeloze jurken die opstijgen uit rook, eerst licht als trouwjurk en dan donkerder. 

Ik kan niet anders zeggen dan dat het prachtig was, magisch bijna! De trouwjurk vond ik adembenemend, ik zie mezelf er al helemaal in! Paar maten groter, dat wel 🙂 Dat vond ik meteen het grote nadeel: sommige van de modellen, vooral eentje eigenlijk, was wel heeeel dun. Beetje eng. Verder: prachtig, ik heb genoten van de mooie designs en materialen. Wat vind jij van deze collectie? Yay or nay? Meer fashion week zien? Lees mijn verslag over de draagbare collectie van Ready to Fish en stay tuned voor meer!

Bovenste foto door mij, rest Team Peter Stigter voor Amsterdam FashionweekAMSTERDAM FASHION WEEK FW14AMSTERDAM FASHION WEEK FW14 DIEM AMSTERDAM FASHION WEEK FW14 AMSTERDAM FASHION WEEK FW14 AMSTERDAM FASHION WEEK FW14

Advertenties

3 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s