Fashion & zo

DIARY | Een dagje IJhallen

Als je je kast hebt opgeruimd en zakken en tassen vol kleding over houdt kun je maar één ding doen: je vriendinnetjes overtuigen hetzelfde te doen. Dan kun je of een kledingruilfeestje houden, of met z’n alleen een dagje op een rommelmarkt als de IJhallen gaan staan om alles te verkopen. Dat eerste hadden we al vaker gedaan, dus gingen we voor optie twee: de IJhallen.

Gezellig, makkelijk te realiseren, en het levert ook nog eens wat op. Vorige week zaterdag was het zover en ging ik met Jan en vriendinnetjes Marlies, Meike, en Myrna en haar vriend Tristan een dagje verkopen. Waren we eerst nog wat afwachtend, en moesten mensen zelf naar onze kraam komen, later op de middag gingen we los. We veranderden in echte marktkoopmannen en vrouwen! En dat onder het genot van koffie uit papieren bekertjes, broodjes rookworst en een gezellig praatje met de buren.

‘Alles nu uitzoeken voor slechts een of twee euro! WIE MAAKT ONS LOS? Jasjes, schoenen, vesten, mutsen, tassen en truitjes. Komt dat zien!’ Dat werkte als een trein, het was erg druk bij onze kraam en we hebben allemaal behoorlijk veel verkocht. Ook leuk: onze bordjes trokken behoorlijk wat aandacht. ‘Hier hippe shit voor hippe mensen’ en ‘HOI! Koop hier leuke dingen’ zorgen ervoor dat veel mensen grinnikend bleven staan en meteen even een blik op onze koopwaar wierpen.

Ga jij wel eens naar de IJhallen? Om te shoppen of te verkopen?20140126-133621.jpg20140126-133637.jpg20140126-133652.jpg20140126-133714.jpg

20140126-133751.jpg

20140126-133810.jpg

Advertenties

5 antwoorden »

  1. Awh wat leuk 😀 dus je heb leuk eraan verdient!, me vriend en ik willen het ook heel graag doen, maar we hoorde steeds van sommige mensen dat je bijna niks verdient en dat het stil is, dus ik twijfel steeds haha

    • Het ligt er ook aan waar je kraam staat, wij stonden eigenlijk bets afgelegen, maar je kan beter bij de ingang in de buurt staan. Wij hebben met z’n allen toch wel 400 euro verdiend, niet slecht toch?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s