Fashion & zo

FASHION | Here comes the sun

Shirt Only Trui WeekdayWat een heerlijk zonnige ochtend hadden we vanmorgen! Ik was met vriendinnetje Marlies gisteren een dagje naar de sauna, inclusief hotelovernachting. Vanmorgen gingen we na een heerlijk ontbijtje weer uitgerust op huis aan. Helemaal ontstresst en zen waren we, en toen scheen het zonnetje ook nog eens heerlijk! Tijd voor een wandelingetje met de liefste dus. Fototoestel mee, dan kon hij meteen mijn nieuwe favoriete look op de foto zetten. Lekker casual en warm, want ondanks de zon is het nog steeds behoorlijk koud.

Hoe breng jij je zondagen het liefst door?IMG_0056Trui Weekday Jeans shirt Only

 

Trui Weekday | Jeans shirt Only | Oorbellen Primark | Skinny jeans Vero Moda | Boots Zalando

Volg je me al op Bloglovin’? Ik deed er nooit iets mee maar begin het een beetje te snappen inmiddels 🙂 Leuk als je me daar volgt dus!

7 antwoorden »

  1. Jaa, dit wil ik ook aan! Haha. Maar helaas, ik werk vrijwel altijd op zondag, dus dat is netjes in de kleren! (En meteen die broek uit + joggingbroek aan als ik thuiskom!)

  2. Leuke outfit. Hier zijn de zondagen vrij relaxt. Meestal proberen we iets te ondernemen met z’n drietjes omdat dat alleen op die dag kan. Verder vaak een avondje bankhangen omdat dat er doordeweeks ook bij inschiet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s