Fashion & zo

RECAP | Top of the blogs – januari

Het begin van een nieuwe maand, en dus het einde van de vorige maand. Doh. Hierbij een overzicht van de best gelezen blogs in januari.

1.Going to the chapel  Dit heb je vast niet gemist: Jan heeft me ten huwelijk gevraagd, ik ga TROUWEN! We hebben nog geen exacte datum, maar we zitten te denken aan juni 2015. Zo hebben we genoeg tijd om alles te plannen, en natuurlijk een beetje te sparen 🙂Sheel en Jan verloofd

2. Nieuwe bril  Van bril.nl kreeg ik een aantal brillen op proef, en uiteindelijk mocht ik er eentje uitkiezen. Ik ben dolbij met mijn nieuwe bril! Sheelagh brillen bril.nlbril bril.nl cortland

3. Jordanië: Wadi Rum Mijn reisverslag met veel foto’s van mijn bezoekje aan Wadi Rum in Jordanië. Wow!IMG_0467

4. Een gedeelde 4e plaats voor 2 verslagen van Fashion Week: de sprookjesachtige collectie van Dennis Diem en de superdraagbare collectie van Ready to fish die werd geopend door de prachtige Yfke Sturm.Dennis Diem by SheelaghMairi

5. Mijn nieuwe stoelen! Deze juweeltjes vond ik via Facebook. Ze zitten heerlijk dus ik ben er dolblij mee! 20140112-142834.jpg

Wat vond jij de leukste blog? Ik vind het altijd lastig in te schatten wat wel en niet ‘werkt’. Soms ben ik zelf super enthousiast en krijg ik amper respons, en soms vind ik een blog niet geweldig en krijg ik juist weer heel veel reacties… Let me know! Oh, en volg me op Bloglovin’ en Facebook!

6 antwoorden »

  1. Wat leuk. Ik heb je verlovingsblogje even gelezen, gefeliciteerd nog! Wat een schattige verlovingsring heeft hij ook voor je uitgezocht. Ik word blij van dat soort blogjes. Ikzelf ben ook inmiddels al 6 maanden verloofd (ook met Jan! 😛 ook op mijn favoriete plek op de wereld! blog staat ook nog ergens op mijn site) en ga in de lente van 2015 trouwen waarschijnlijk. Geniet ervan!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s