Other happy stuff

INTERIEUR | 7 toffe tips om je schoenen te ordenen

Schoenen. Als je mijn blog regelmatig leest of me persoonlijk kent weet je het: I love them! Tot voor kort had ik 100+ paar.

Laatst hield ik een flinke opruimsessie in mijn kast, en daarbij heb ik ook een behoorlijk aantal paar laarzen, gympen en pumps vaarwel gezegd. Inmiddels is alles weggegeven of verkocht via Marktplaats en bij de IJhallen. Ik heb dus weer ruimte voor nieuwe juweeltjes 🙂 Mijn enige probleem is het storen van mijn precious shoes. Ons appartement is groot zat maar ik heb nergens genoeg bergruimte: een deel staat in het schoenenrek in de gang, in de kast in de studeerkamer, slaapkamer,  het washok, en een zelfs een deel in de berging. Tijd om de boel wat meer te ordenen dus.

Ik deed op Pinterest de nodige DIY schoenen-opberg-inspiratie op, kijk je mee?

Dit vind ik een leuke: groente en fruitkratjes geverfd in verschillende kleurtjes en aan de muur vast gemaakt. Voor mij is het alleen niet echt een oplossing… Ik zou er minstens 15 nodig hebben…geschilderde groentenkratten schoenen opbergen

 Ook een leuk en decoratief idee: een oude ladder om je schoenen op te hangen.schoenen ophangen ladder

Geschikt voor gympen en sneakers maar minder voor mooie suede of leren pumps: een pallet om je schoenen tussen te klemmen.schoenen pallet Je kunt natuurlijk ook voor een echte schoenenkast gaan, handig! Ik vind deze van otto.nl erg tof en vrolijk, en ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Je shopt ze hier.schoenenkast otto.nl

IKEA heeft ook voor veel een oplossing 🙂 gebruik bijvoorbeeld hun vakken- of boekenkast als schoenenopslag!schoenenkast IKEA

Dit vind ik ook een leuk idee: een willekeurige kast met een gordijn ervoor, zo ziet het er ook nog eens netjes uit.schoenenkast met gordijn

Dit is ook tof en lekker kleurrijk: een soort rails waar je pumps aan kunt hangen.schoenenopbergrekken

Wat vind jij de leukste manier? Hoe berg jij je schoenen op? Heb je nog leuke tips die hier niet bijstaan?

foto’s: Pinterest

Advertenties

9 antwoorden »

  1. Oh als ik een groter eigen huis hebt, dan weet ik het wel! Zag laatst ook een youtube filmpje van iemand die een glazenkast had met de mooiste pumps erin. Maar dan wel zo’n hoge dunne kast waarbij er 1 paar pumps per verdieping staat, heel gaaf!

  2. Leuke inspiratiebeelden, helaas heb ik er de ruimte niet voor. Misschien toch maar een vragen of mijn broer zijn kamer als inloopkast wil afstaan haha. Liefs

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s