Other happy stuff

BEAUTY | SOS winter – budgetproducten

Als je mijn blog van gisteren hebt gelezen weet je dat ik momenteel bezig ben met de Buy nothing new – challenge. Twee hele maanden niks kopen. Nog geen handcreme of nagellakje, niks! Gelukkig mag ik wel dingen krijgen 🙂 Van Kruidvat kreeg ik een aantal producten opgestuurd  die in de winter zeker geen overbodige luxe zijn. Toegegeven, de horrorwinter blijft uit, dus mijn huid en haar hebben het wel eens zwaarder te voorduren gehad. Maar ik merk toch dat mijn handen, huid en haar in de winter net wat extra verzorging nodig hebben.Kruidvat budget beauty

De hand en nagelcrème uit de Kruidvat Hand Therapy lijn verzorgt en versterkt je handen, aldus de verpakking. En daar ben ik het zeker mee eens: al na de eerste keer proberen waren mijn handen zachter, en niet alleen net na het opdoen, maar ook de uren erna. Ik vind het heerlijk om ’s avonds op de bank te hangen met de nieuwe afleveringen van America’s Next Top Model of Once upon a time en mijn handen te verzorgen. Nagellak eraf, en deze crème inmasseren op mijn handen en nagels. De geur is ook fijn, moeilijk uit te leggen maar een echte handcrème geur 🙂 Voor de prijs hoef je het ook niet te laten: de mini kost € 0,79 en de grotere tube neem je voor € 1,99 mee naar huis.

Verder ontving ik de Hair Repair Silk: een intensief masker dat zacht en glanzend haar belooft in slechts 1 minuut.  Dit masker breng je royaal aan op je natte haar en laat het 1 minuut intrekken. De geur is goed, en mijn haar voelt zacht aan.  Zelfs mijn dode punten (oeps, tijd voor een bezoekje aan de kapper) voelen weer zacht aan. Handig dat het maar 1 minuut hoeft in te trekken, bij de meeste maskers is dat toch wel vijf minuten, en daar heb ik zelden het geduld voor. Ik heb vrij lang haar en het masker nu al twee keer gebruikt,  en hij is nog niet op. Je doet er dus wel even mee. Het masker kost € 0,99.

Koop jij wel eens producten van Kruidvat eigen merk? Zou je deze handcrème en dit masker gebruiken?

deze blog bevat reviews van producten die ik gratis heb ontvangen van Kruidvat

2 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s