Fashion & zo

FASHION | White snowey sweater

Deze look lijkt een beetje op mijn weekendlook die ik vorige week liet zien… Maar het is dan ook weer weekend, en inmiddels  is dit mijn favoriete combinatie op het moment: een spijkerblouse met een trui erover, erbij een zwarte skinny en boots. Ik liep laatst (uiteraard ruim voor ik aan mijn buy-nothing-new-challenge begon) voor het eerst eens binnen bij Costes en vond daar deze trui in de sale. Hij zag er heerlijk warm en comfy uit, dus ik kon ‘m niet laten hangen! Mijn collega’s zijn ook fan, ze willen me steeds aaien als ik deze trui draag. Stop it already 😉

Ga jij nog iets leuks doen het weekend? Ik ga zo naar het winterse Sneeuwbal-festival. Nog even een winterse look vinden dus. Fijn weekend!

trui met spijkerblouse en doc martenstrui costes spijkerblouse onlyspijkerblouse en trui

 

Spijkerblouse Only | Trui Costes | Skinny Vero Moda | Boots Doc Martens | Tas Primark

3 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s