Other happy stuff

MOVIE | Roman Holiday

Roman HolidayI love movies! Heerlijk om lekker lui op de bank te kijken, en vaak ook nog inspirerend, grappig, zielig of gewoon feel good. Als ik tijd heb kijk ik in het weekend altijd wel minstens één film. Thuis of in de bioscoop met mijn Pathé Unlimited. De laatste weken zag ik in de bios o.a. Soof, Frozen, the Secret Life of Walter Mitty, The Wolf of Wall Street, the Hobbit part II. Met Valentijnsdag zo dichtbij laat ik je graag één van mijn favoriete romantische films zien: Roman Holiday met Audrey Hepburn en Gregory Peck. Niet voor niets één van de favoriete films van stijlicoon Blair uit Gossip Girl.

In deze heerlijke film speelt Audrey een prinses die tijdens een vakantie in Rome ontsnapt aan haar prinsessenleventje om anoniem het gewone leven te ervaren. Ze ontmoet een journalist die al snel doorheeft wie ze echt is. Hij neemt haar op sleeptouw en wil eigenlijk misbruik maken van de situatie door over haar schrijven, maar uiteraard worden ze verliefd. Verliefd, dat ben je zelf ook na het zien van deze film. Op Audrey, die een Oscar voor haar rol kreeg, op Gregory Peck én op Rome. Ik was er ooit met mijn klas van de middelbare school maar zou graag nog een keer gaan!
Wat is jouw favoriete romantische film?

Foto’s: Pinterest

Advertenties

4 antwoorden »

  1. Ik hou van oude films… Deze nooit gezien, misschien toch extra abonnementje bij ziggo afsluiten zodat ik MGM kan ontvangen, zoals in december… Heerlijk…:)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s