Other happy stuff

DIARY | Happy Valentine

Pikkie NakedDesignHoi, daar ben ik weer! Wow, ik heb het op het moment echt drukker dan ooit op mijn werk. Superleuk natuurlijk, want ik krijg er energie van en de tijd vliegt voorbij. Ik heb alleen ’s avonds als ik thuiskom vooral zin om iets leuks te doen of op de bank te hangen met mijn liefje, en even niet de energie om te bloggen. Komend weekend ga ik weer aan de slag met nieuwe bloginspiratie. Voor nu wil ik jullie in ieder geval allemaal een Happy Valentine wensen.

Ga jij nog iets leuks doen? Jan en ik gaan een hapje eten in de stad en naar de film, altijd goed! Cadeaus doen we niet echt, we hadden vorige week ons 2-jarig jubileum en vierden dat al met een leuk presentje. Ik gaf Jan een social-media-fotoboekje met onze leukste foto’s in prachtige customized liefdesverpakking en hij mij een ketting met de tekst ‘pikkie’ (lang verhaal, maar zo noemen we elkaar) die hij speciaal voor me liet maken bij Naked Design.  Love it ànd him. Een fijne Valentijn gewenst!

liefde

Advertenties

Categorieën:Other happy stuff

6 antwoorden »

  1. Hihi wat leuk die ketting. Naked Design is sowieso al heel tof, helemaal speciaal als er zo’n persoonlijk verhaal achter zit. Leuk hoor 🙂 veel plezier vanavond! Ik ga niets speciaals doen, wij vieren geen valentijn. Plus, na bijna tien jaar samen hebben we het ook een hele tijd wel gevierd, dus ik mis het ook niet haha!

    • Ach, het is ook bijna ‘toevallig’ dat we de stad in gaan, niet speciaal voor Valentijn eigenlijk 🙂 Ik ben ook fan van Naked Design, ook al trotse eigenaar van de tuttebel-ketting en nu een customized pikkie-ketting. Deze tekst had ze nog nooit eerder gemaakt, haha 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s