Fashion & zo

FASHION | Shoes for summer

Nu ik twee hele maanden niet mag shoppen in het kader van buy-nothing-new zal ik af en toe mijn wishlist met jullie delen van items die ik graag zou willen shoppen. Kijken, kijken, niet kopen, zoiets.  Aan het einde van de twee maanden beslis ik dan of ik dat item nog steeds wil hebben. En if so heb ik als het goed is ook inmiddels wat geld gespaard 🙂
On my mind this week: summer shoes. Ik kan niet wachten tot de zon weer schijnt en ik weer op slippertjes en in peep-toes naar buiten kan! Van Invito mocht ik een sneakpeek nemen in hun zomercollectie, and I liked what I saw! Mijn favorieten uit de collectie deel ik hieronder met je.

Deze zie ik mezelf dragen onder een skinny of shorts. Lekker stoer en comfortabel, en toch nog een beetje eleganter dan bijvoorbeeld mijn Birckenstocks…

Sandaal Invito

Mijn favorieten uit de collectie: een sandaal met hoge blokhak waar ik meteen verliefd op was. Chique en stoer voor onder een jurkje of rok, en casual met een jeans. Endless possibilities!Sandaal met hak Invito

Dit blijft altijd leuk vind ik: wedges met een zomers printje. In mijn kast prijkt al een paar met blauw bloemenmotief, en deze cuties zou ik best aan mijn collectie willen toevoegen! Vooral leuk onder een jeans(short).Wedge sandaal Invito

Wat vind jij van deze schoenen? Welke zou jij kiezen?

Advertenties

4 antwoorden »

  1. Dat printje van nummer 3 is geweldig. Ik vrees alleen dat de hakhoogte en ik geen vriendjes kunnen worden. Maar goed, het was kijken, kijken en niet kopen dusse, numero 3 it is!!!

    • Neee, die doe ik nooit weg. Ze schijnen dit jaar ook weer echt hip te worden met dank aan Celine, stonden zelfs op de cover van Elle laatst! En daarbij zijn ze gewoon te comfy.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s