Fashion & zo

FASHION | Sweater & tweed jacket

Ik kan er wel een nieuwe vaste rubriek van maken: comfortable weekendwear 🙂 Afgelopen weekend was het weer heerlijk weer, perfect voor een wandeling buiten. Als je je fototoestel bij je hetb bekijk je de stad met andere ogen, leuk is dat. Deze op het eerste gezicht lelijke tunnel is vlak bij mijn eerste studentenhuisje, en best fotogeniek vind ik zo met die klimop en graffiti. Urban jungle!

Dit jasje kocht ik vorig jaar winter en is één van mijn favorieten. Tuttig tweed gecombineerd met het stoere van een bikerjasje. Echt handig is ‘ie alleen niet. Hij is te koud als jas als het echt koud is, en te warm als jasje voor bijvoorbeeld naar mijn werk. Perfect dus voor een mooie zonnige winterdag, zeker gecombineerd met mijn favoriete wintertrui!

Wat vind jij van mijn outfit?

Sheelagh weekendTweed Jasje Mangoweekend wear

Jasje Mango | Trui Weekday | Spijkeblouse Only | Skinny Vero Moda | Tas Cowboysbag (van Jan) | Boots Zalando

Advertenties

1 antwoord »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s