Other happy stuff

COLUMN | Wedding preparations

Toen Jan me op romantische wijze ten huwelijk vroeg in Edinburgh was dat zo’n mooi moment! Gewoon niet in woorden uit te drukken. Wow, nu ga ik echt voor altijd met Jan doorbrengen!  I cried my eyes out. Als ik achteraf aan mensen over het aanzoek vertel vind zelfs ik het uit mijn eigen mond bijna cliché klinken, maar het is echt waar: een prachtig en speciaal moment. Door dit moment weet ik zeker dat het trouwen straks niet alleen een papiertje of zomaar een tof feest is. Het is echt een belofte die je naar elkaar doet. Ik hou van je, ik blijf bij je, en ik zorg voor je.

BridezillaHeerlijk natuurlijk, die romantiek… Maar nu moet er een huwelijk gepland worden! En bij dat praktische aspect had mijn liefje nog niet helemaal stilgestaan. ‘Oh, moeten we nu meteen een datum gaan prikken en over dingen gaan nadenken?’
Eh ja, dat ‘moet’ inderdaad. Er moet een datum worden geprikt, een locatie worden gevonden, getuigen en ceremoniemeesters worden gevraagd en uiteraard moet ik een jurk vinden!

We hebben de exacte datum nog niet gepland, maar ergens in juni 2015 gaat het gebeuren. Over  een jaar en vier maanden ben ik de bruid! (wees niet bang, ik zal niet per dag gaan aftellen) Waarom zo laat? We willen graag in juni trouwen. Aankomende zomer is te snel, we moeten eerst nog even sparen! Dus dan wordt het al snel volgend jaar 🙂 We hebben al een aantal locaties op het oog, en ik ben volop inspiratie aan het opdoen op Pinterest. Ik heb al een aardig idee over DE JURK en hoe ‘ie er uit moet komen te zien…

Toen ik het er met mijn collega’s had over locaties, getuigen, gastenlijsten en jurken zagen ze de bui al hangen. Ze vonden me nu al gestresst overkomen en ik word volgens hen een echte bridezilla. Als ik iets niet wil is dat het wel, ik vind het gelijknamige tv programma vreselijk en wil zelf echt niet zo zijn!
Ik wil vooral dat het gewoon een mooie en fijne dag wordt, voor ons en onze vrienden en familie. Maar dan moet er eerst nog heel wat geregeld worden… Dit weekend staat er een bezoekje aan de Love & Marriage beurs op het programma, hopelijk worden we daar volop geïnspireerd.

foto: Pinterest

7 antwoorden »

  1. Wat super leuk! En hoe vet dat hij je in je lievelingsstad heeft gevraagd 🙂 Dat kon niet beter natuurlijk! Het lijkt me zo leuk om je bezig te houden met alle voorbereidingen. Succes!

  2. Aaaaah, superveel succes met het plannen van je bruiloft. Eén tip: probeer echt kalm te blijven, het komt allemaal goed! Ik ben nu bijna een half jaar getrouwd. Het dieptepunt van mijn trouwfeest? Toen ze me om 12u ’s nachts kwamen zeggen dat de toiletten niet meer doorspoelden ;-). Maar we hebben het overleefd!

  3. Haha leuk en herkenbaar! Ik ben toevallig ook in januari gevraagd en wij hebben ook begin juni volgend jaar in ons hoofd 😀 Ik zal je blog zeker volgen: het is inspirerend en leest gemakkelijk weg! 😀 Heel veel plezier en succes met de voorbereidingen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s