Fashion & zo

DIARY | PLOG – Dagje shoppen

Als je twee maanden niks mag shoppen betekent dat natuurlijk niet dat je niet als personal shopper kunt fungeren voor een vriendin. Dat deed ik dus afgelopen vrijdag! Bestie Marlies en ik hadden allebei een vrije dag en zij had flink wat nieuwe items nodig om haar garderobe te boosten. Glad to help, want zo zie ik toch nog een winkel van binnen en voelt het bijna alsof ik zelf kan shoppen 🙂

Ze slaagde enorm goed met zwarte Desert Boots van Clarks, stoere cognackleurige veterlaarzen, een hele lading producten bij Lush, twee truien, twee jurkjes en een t-shirt  bij o.a. Monki, Costes, Invito, Pull & Bear en Only. Of vergeet ik nu wat? Een zeer geslaagd dagje shoppen dus. Kijk je mee?

Passen bij Costes. Dit vest is het uiteindelijk niet geworden, wel scoorde ze een leuk jurkje.20140225-110746.jpg

Geslaagd bij Monki en Lush!20140225-110944.jpg

Deze ombre vazen van HEMA vind ik geweldig. Waarom zie ik juist nu ik niet mag shoppen zooo veel leuke dingen? Op mijn verlanglijst voor mijn verjaardag dan maar!20140225-111001.jpg

Utrecht ❤20140225-111018.jpg

Deze sokken van Monki vind ik echt heel cool. Vooral de kat. En de uil. En de papegaai. Want them all!20140225-111057.jpg

Na het shoppen tijd voor een welverdiend wijntje en een schaal met lekkers bij wijnbar Lefebvre op de Neude. Jammie!20140225-111122.jpg

Alleen jammer dat die nieuwe lipbalm van Lush on-mo-ge-lijk open te krijgen was! Inmiddels geruild voor een exemplaar dat wel openging 🙂20140225-111144.jpg

Het was een gezellig dagje, en guess what? Ik had er dus bijna geen moeite mee om niks te kopen. Ik zag wel wat leuke dingen maar het voelde goed om niks te kopen en alleen voor Marlies te shoppen. Voor herhaling vatbaar!Sheelagh

Advertenties

6 antwoorden »

  1. Goede oplossing, Sheel, voor het niet shoppen ;). Waar zijn de foto’s van Marlies met de kleding die ze wel gekocht heeft? Nieuwsgierig!! X

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s