Other happy stuff

RECAP | Top of the blogs – februari

Het is op deze laatste dag van de maand weer tijd voor een overzicht van mijn best gelezen blogs van de maand. In januari deed ik dit voor het eerst, en ik vond het een leuke manier om mijn populairste blogs van de maand nog eens onder de aandacht te kunnen brengen 🙂

1. Buy nothing new 2 hele maanden niks kopen. Geen nagellak, lippenbalsem of crème en al helemaal geen kleding! Ik kreeg veel leuke reacties op deze blog op verschillende social media en in real life. Oud huisgenootje en overtuigd minimalist Iris appte me gisteren: ‘Sheel, je hebt toch niet geshopt he! Ik droomde vannacht dat je het toch gedaan had!’ Maar wees niet bang, ik heb de eerste maand overleefd!

2. 7 random facts Ik merk de laatste tijd dat mijn columns en persoonlijke blogs het beste worden gelezen. Dit had ik op een paar andere blogs gezien en leek me een leuke manier om wat persoonlijke random feitjes te delen zoals mijn afkeer van komkommer en mijn liefde voor smulrollen, hoge hakken en Sex and the City.smulrol

3. 7 toffe tips om je schoenen te ordenen Van interieur-inspiratie opdoen op Pinterest hou ik bijna evenveel als van schoenen, en jullie blijkbaar ook 😉 schoenenkast IKEA

4. Wedding preparations Een column over de eerste voorbereidingen als je gaat trouwen. Wat moet er een hoop geregeld worden!

Bridezilla

5. Gastblog van Jorinde over buy nothing new Zo leuk: mijn oud collega Jorinde doet ook mee aan de twee maanden niet shoppen challenge en schreef over haar bevindingen. Ik vind dat ze leuk schrijft en heb haar gevraagd om vaker een gastblog te schrijven. Ze woont in Amsterdam en geeft yogalessen. Amsterdamse hotspots en yoga-gerelateerde artikelen zullen dus voortaan af en toe online komen in de vorm van gastblogs. Tof, toch!?Jorinde

Wat vond jij de leukste blog van de maand? Ik ben altijd benieuwd naar wat jullie wel en niet leuk vinden dus let me know!Sheelagh

Advertenties

4 antwoorden »

  1. “Een knapperige flens, klinkt toch wel heftig hoor! Ik vond je buy nothing new blog het leukst en het meest inspirerend, hoewel dat zich niet naar concreet gedrag heeft vertaald. Wel erg blij met al mn nieuwe outfits!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s