Fashion & zo

WISHLIST | Zwarte enkellaars

In mijn plog kon je van de week lezen dat ik met Marlies ging shoppen, en hoe goed me dat beviel zonder zelf ook maar een cent uit te geven aan make-up, kleding of ander leuks. Maarrr… kijken mag altijd natuurlijk, en ik mag ‘al’ over een maand weer shoppen.
Op mijn wishlist: zwarte enkellaarzen. Ik heb nu mijn cut-out boots, Doc Martens en een paar megahakken in die categorie maar wil mijn collectie binnenkort graag uitbreiden met nog een paar omdat ze zo ideaal combineren.

Marlies had eerst haar schoenenkast opgeruimd en kocht vervolgens bij Invito zwarte Desert Boots van Clarks, erg tof! Clarks Desert boots

Ze hebben bij Invito (en ook bij o.a. Dolcis en Manfield) namelijk een actie op het moment: voor een paar ouwe schoenen krijg je een bon van een tientje per ingevelerd paar, die je dan kan besteden aan nieuwe schoenen. Opruimen èn korting krijgen, beter wordt het niet! De actie duurt tot 9 maart dus helaas kan ik er zelf niet van profiteren.

Misschien ga ik later dit jaar nog voor de taupe variant van de Desert Boots, leuk voor de zomer! Ik wil niet precies dezelfde schoenen als Marlies, dat hadden we toen we vijftien waren regelmatig, en zelfs nu hebben we nog twee paar laarzen allebei… Toch leuker om net iets andere te hebben.

Terwijl Marlies paste zag ik hele toffe zwarte enkellaarzen met hoge hakken, die ik stiekem even gepast heb. Loved them! Maar ik zei het laatst al: ik ga vaak voor hoge hakken als ik nieuwe schoenen shop, terwijl ik die dan vervolgens niet vaak draag…Invito boot heel Dus toen ik deze toffe platte zag bedacht ik me dat dat misschien een betere keuze is. Ze zaten heerlijk en het zag er stoer uit onder mijn fauxleren short!Invito boot

Welke vind jij het leukst? Help me out!Sheelagh

beeld: Invito

Advertenties

1 antwoord »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s