Food & Body

DIARY | Mijn week 9

Het was een drukke week met veel afspraken, en ik heb vooral veel en lekker gegeten. Kijk je mee?

Maandag maakten Jan en ik gehaktballetjes in tomatensaus. Heerlijk met spaghetti, verse bladpeterselie en parmezaanse kaas. Jammie!20140302-170218.jpg

Mijn collega Niels is net zo’n social media junkie als ik. Deze like stempel (plus de dislike variant) spotte ik bij de Action en moest mee naar kantoor! 20140302-170247.jpg

Snacktime op kantoor. Niels laat zien dat met honger naar de supermarkt gaan nooit een goed idee is…20140302-170309.jpg

Dinsdagavond deden we niet veel behalve kijken naar House of Cards, onze ‘nieuwe serie’.
Woensdag kwam mijn lieve oud-huisgenoot Tom eten samen met Marlies. Hij is het jongere broertje van Marlies, dus ik ken hem al mijn hele leven. Gezellig om bij te kletsen, en zijn nieuwe tattoo te bewonderen. Dit tekeningetje maakte Marlies vroeger altijd en is nu vereeuwigd op Toms arm. Tof toch?! Ook leuk: hij maakte wat visuals voor mijn blog, zie helemaal onderaan. Thanks Tom!
20140302-171056.jpg

Ik maakte couscous met daarbij kip in sesamolie en za’atar, venkel gemarineerd in sinaasappelsap en een zelfgemaakte chutney van abrikoos en ui. Geïnspireerd door de recepten uit de Food We Love box die ik enige tijd geleden ontving, en een beetje van mezelf. Iedereen vond het heerlijk!20140302-171118.jpg

Donderdag begon mijn dag lekker met vertraging. Tijd voor een bezoekje aan Starbucks want dat was al weer heel lang geleden. Ik nam een donut-style muffin en een grote cappucino. Goed begin van de dag dus ondanks de vertraging. Starbucks SheelaghAls lunch haalden we ’s middags met werk McDonalds, en die avond ging ik sushi eten bij Moto in de Drieharingenstraat met mijn oud-buurvrouwtjes Radha en Marthe. Wow, wat een geweldige sushi hebben ze daar, absolute aanrader!Moto sushi UtrechtNa de sushi kletsten we nog wat verder met een wijntje bij Raak! Een gezellige avond was het. Raak! UtrechtVrijdag ging ik kaasfondue-en met mijn jaarclub en heb ik geen foto’s gemaakt. Het was in ieder geval LEKKER! Zaterdag was een rustig dagje, dat mocht ook wel na een drukke week. ’s Avonds gingen Jan en ik eten en borrelen bij mijn oude buurman Bas en zijn vriendin Marije. Ze hadden heerlijk gekookt en na het eten was er een geweldige kaasplank, love it.
Een supergezellige avond met de nodige wijntjes en helaas een flinke kater de dag erna. Jan en ik kregen omdat we gaan trouwen dit cadeautje van leuk winkeltje Keck & Lisa: een vogelhuisje met sleutelhangers van vogels waar je je sleutels in kan hangen.  Cute!Lovebirds sleutelhangersDe lente komt eraan, en dat betekent dat de beste ijssalon van Utrecht weer open is. Jan en ik woonden eerst vlakbij en nu helaas een stuk verder weg, maar ijs van Roberto’s is dat kwartiertje fietsen wel waard! Ik nam mijn favoriete smaken witte chocolade en limoncello. Ik heb nu al zin in de zomer!Roberto's Gelato Utrecht’s Avonds was het tijd voor nog een guilty pleasure: friet met een smulrol terwijl we de film Philomena kijken. Wat een prachtige film is dat, aanrader! friet smulrol

Wat een heerlijke week 🙂 Ik ga de komende weken even balansen want ik heb te veel lekkere slechte dingen gegeten de laatste tijd. Oeps. Hoe was jouw week?Sheelagh

5 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s