Fashion & zo

FASHION | Gek is het nieuwe zwart

Moschino models

bron foto
Mode is al jaren een manier om je te uiten. Punk, preppy, de grunge look,  meisjesachtig of minimalistisch… Je stijl weerspiegelt wat jij wil uitstralen en daarmee dus onze persoonlijkheid. Als onze kleding een manier is om te zeggen wie we zijn, wat zegt de minimalistische trend van de laatste tijd dan over ons? Een paar van de bestgelezen modeblogs van het moment staan er vol mee, en ook in fashion tijdschriften kom ik het veel tegen. All white, all black… All boring! Al doe ik er zelf ook aan mee, want makkelijk, ik vind dat we af en toe best eens gek mogen doen en ben dolblij met designers die dat met me eens zijn. Gek is het nieuwe zwart!

Ontwerper Jeremy Scott is tegenwoordig creative director van modehuis Moschino en debuteerde onlangs met een geniale collectie gebaseerd op onze fast food cultuur.  McDonald’s en verpakkingen van snacks en snoep stonden centraal, net als outfit met koeienprint met teksten als ‘cash cow’ erop. Alles natuurlijk met een dikke stijlvolle knipoog. Denk rode tweed jasjes met McDonalds-gele kettingen als versiering (Chanel) en avondjurken met de print van een chocoladereepverpakking.  Geweldig, ik zou alles maar wat graag dragen!Moschino

Bron

Moschino dress

Bron

Ik realiseer me best dat je in zo’n jurk niet op je werk kunt aankomen, tenzij je misschien een baan hebt bij een modeblad en naar een modefeestje gaat 😉 Maar wat meer fleur en flair mag best. Ik zeg dus: minder oversized grijze jassen en all black outfits, doe eens gek en draag kleur en vrolijke prints. Wat vind jij van het huidige modebeeld? Ga je voor gek of juist voor basic? Bekijk hier de hele show!

Sheelagh blog

Advertenties

1 antwoord »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s