Other happy stuff

LIFE | De lente is mijn lievelings

Tulpen en laptopDe zomer is mijn favoriete seizoen, zeg ik altijd. Lopen op slippertjes, hangen op het terras, shorts en jurkjes in plaats van lange broeken en warme laarzen, heerlijk. Ik ben ook echt een stuk ontspannener en blijer in de zomer, alles lijkt zo veel makkelijker te gaan! ’s Avonds nog een wandelingetje maken, op de gallerij (bij gebrek aan balkon) zitten met een wijntje in de zon, een ijsje halen bij ijssalon Roberto’s, het weekend buiten doorbrengen in plaats van op de bank met een serie… I love it all. Roberto's Gelato Utrecht

Eigenlijk heeft de lente veel van deze voordelen natuurlijk ook al, en nog een paar extra. Ik ben extra blij met de zon omdat er zo’n lange koude winter aan vooraf ging, bijvoorbeeld. Ook leuk: de lente in huis halen met bloesemtakken, tulpen of narcissen. Vanaf nu is de lente ook een beetje mijn lievelings. Mijn eerste bezoekje aan het park zit er al weer op. Met een dikke trui aan weliswaar, maar ik heb al weer een klein kleurtje.Sheelagh Julianapark

Ik ga naar buiten toe, genieten van de zon, een ijsje halen, en de lente in me opzuigen. En misschien heel burgerlijk een bezoekje brengen aan het tuincentrum zodat ik de plantenpotten weer kan vullen met vrolijke lentebloemen.

Een fijne zondag gewenst! Sheelagh

Advertenties

Categorieën:Other happy stuff

Getagd als:, , , , ,

3 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s