Fashion & zo

FASHION | Walking on the street with my Nikes on

Nikes. Toen ik in groep 8 en in de 1e klas zat waren ze superpopulair met dank aan de gabbertijd. Vooral de Nike Air Max in old school versie. Ik had 2 paar en voelde me oh zo stoer als ik ze aan had. Daarna werd het lang tijd stiller rondom Nike. Waar ze al die jaren waren? Geen idee. Maar zoals je gewoon niet gemist kan hebben: sinds een jaar of twee zijn ze terug. En hoe! Hipper, kleurrijker en sportiever dan ever.

Vriendinnetje Marlies met haar onafscheidelijke Nike Air MaxNike Air Max

Vorig jaar moest ik heel wat moeite doen om mijn toen zo felbegeerde Nike Air Safari’s te vinden, en die draag ik nog steeds vaak en met plezier. Ze lopen heerlijk, maar ik wil meer!

Mijn Nike Air Safaris Nike Air Safari SheelaghNiet alleen de Nike Air Max modellen zijn populairder dan ooit, ook echte sportmodellen zoals de Free Run en de Roshe Run zijn hipper dan hip. Mijn enige probleem met deze trend: ik kan niet kiezen! Zoveel keuze, zo weinig geld 😉 Of in ieder geval te weinig om alle soorten Nikes van de wereld te bestellen. Kijk je mee naar mijn favoriete modellen?

De exemplaren hieronder shop je hier bij & Other Stories. De bovenste zijn te gek toch?!NIKE AIR MAX 1 PRMNIKE ROSHE RUN

Hoe tof zijn deze wedge Nikes? Stoer èn sexy vanwege de extra lengte die het je geeft. Je loopt toch net wat eleganter met hakken…Nike Dunk Sky High En tot slot dan deze cuties, de Nike Air Max Thea. Mijn grote favoriet. Want ik moet toch kiezen… Ik spotte deze en de wedges hierboven allebei bij otto.nl. Ik heb ze inmiddels besteld en kan niet wachten tot ik ze in huis heb. Het leuke aan dit model vind ik dat ze erg sportief zijn, maar toch ook elegant vanwege het model. En ze zijn roze. Ik bedoel, wat wil je nog meer? Daarbij zijn ze niet zo ‘lomp’ als mijn Safari’s zijn. Hoe zal ik ze gaan combineren? Het lijkt mij heel tof met een zwarte kokerrok en crop sweater, of met een skinny en een t-shirt, of in de zomer met shorts of een rokje… Opties genoeg lijkt me.Nike air max Thea

Wat zijn jouw favoriete Nikes? Welke zou jij kiezen als je nu een paar mocht uitzoeken?Sheelagh

4 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s