Other happy stuff

WINACTIE | Geurverspreider van BsaB

DiffusersKennen jullie BsaB al? Sinds 2006 bestaat dit merk in Thailand. Sinds die tijd wijdt BsaB zich aan het maken van de beste organische kaarsen en andere aanverwante producten. Alles wordt met de hand gemaakt en vervaardigd met behulp van natuurlijke processen om zo de hoogste kwaliteit te kunnen garanderen, en dat met enkel natuurlijke ingrediënten. Cool: BsaB zorgt voor werkgelegenheid in gebieden met weinig economische welvaart. De producten zijn tof verpakt: denk aan een kaars in een kokosnoot, of in een gerecyclede bier of Red Bull fles!

Kokosnoot kaarsen BsaBKaarsen in glas

Ik schreef al meerdere malen over de concept store aan het Oudkerkhof in Utrecht. Ik kom graag in de winkel en maak dan een gezellig praatje met de eigenaren. De combinatie van het enthousiaste personeel, het verhaal achter het product, het uiterlijk van de kaarsen en diffusers en uiteraard de heerlijke geuren maken BsaB bij mij favoriet. Ik heb inmiddels verschillende geuren en producten geprobeerd en ik wil niet anders meer!

En ik ben niet de enige fan: BsaB is tegenwoordig een graag geziene gast op events van Goodiebag Girl. Zij verzorgen, ja je raadt het al, goodiebags! Ook organiseren ze evenementen waar bekende en invloedrijke Nederlanders kennis kunnen maken met producten. Er is talk van een twee winkel in Amsterdam en er komen steeds meer verkooppunten bij. Kortom: dit mag je niet missen.

Wat kun je winnen: deze keer mag ik van BsaB een geurverspreider weggeven om te vieren dat zowel mijn blog als BsaB groeien, dat het bijna lente is, en gewoon omdat het leuk is om iemand blij te maken met een tof product 🙂 De diffuser van 100 ml met de geur Muse bevat kruidnagel, vetiver, patchouli, steranijs, cederhout, sinaasappel en kaneel. Een heerlijke geur die zowel kruidig als fris is. Omdat er geen alcohol inzit zoals bij dit soort producten vaak het geval is, verdampt de vloeistof niet en kun je er lekker lang van genieten. Ook leuk: de rietjes die je in het flesje kan doen zien er net wat toffer uit dan de standaard ‘satéstokjes’. Toch? De normale prijs is € 34,90, maar deze week kan jij ‘m winnen!Muse diffuser 100 ml BsaB

Wat moet je doen: like mijn pagina en die van BsaB op Facebook, en laat hieronder in de comments weten dat je meedoet. Je reactie telt dubbel als je de winactie deelt op je eigen Facebook. Vrijdag 28 maart maak ik de winnaar bekend, die ik eerlijk zal trekken via random.org. Succes! De winnares heeft inmiddels bericht gehad, gefeliciteerd Lindsay de Sain – Vallen, ik hoor graag wat je er van vindt!

beeld: BsaB en SheelaghMairi
deze post kwam tot stand in samenwerking met BsaBSheelagh

Advertenties

10 antwoorden »

  1. Ik ben helemaal enthousiast geworden, ben enorm benieuwd naar die heerlijke producten, kaarsen en geuren van BsaB. Ik doe graag mee en ga gelijk even delen op Facebook en retweeten op Twitter 🙂

  2. Gave actie! Ik zie superveel PR van BsaB voorbij komen lately en ik ben echt een geurstokjes-addict maar wat leuk dat deze origineler vormgegeven zijn dan de (kuch) welbekende concurrent. Ik like beide FB-pagina’s en heb de winactie gedeeld! Zou echt mooi staan op onze nieuwe bruidskast!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s