Fashion & zo

FASHION | Leather shorts & tweed jacket

Even een snelle outfit of the day met mijn favoriete trui en jasje 🙂 Deze keer gecombineerd met mijn faux leather shorts en stoere Mag boots.  Een perfecte zaterdaglook: ik ga zo even lekker boodschappen doen in de stad, lekker koken en erna een filmpje pakken in de bioscoop. Daarna komt vriendinnetje Wendy op bezoek en gaan we heerlijk eten.

Een lekker rustig weekend, ik hou ervan. Morgen heb ik geen plannen, ik denk dat ik lekker ga bloggen en misschien een paar afleveringen van True Detective ga kijken. Daar ben ik gisteren aan begonnen, en ik ban fan.

Sheelagh outfit of the day Tweed jasje Zara | Trui Weekday | faux leather shorts Primark (zie ook hier) | tas Primark | boots MAG (zie ook hier)

Wat gaan jij doen dit weekend? Heb je nog leuke plannen?

Sheelagh

Advertenties

4 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s