Fashion & zo

FASHION | Draag je strakke jurk met trots

Voor iedereen die graag een beetje shape laat zien: de bodycondress is back! Een beetje fashionista kent ze wel: de superstrakke sexy jurkjes van o.a. Hervé Legér, en dit seizoen zijn ze ook gewoon bij bijvoorbeeld H&M, Zara en Mango te koop.

Zelf heb ik nog een tof exemplaar van Supertrash in de kast hangen waar tot vorige week het kaartje nog in zat. Wat?! Ja, je leest het goed. Al zeker 3 maanden hangt deze fabulous dress in mijn kast te wachten tot hij eindelijk gedragen gaat worden. Zoals je misschien al vermoedt: hij is nogal strak, en daar word ik een beeetje onzeker van.20140322-172228.jpg

Toen ik benaderd werd door Magic BodyFashion of ik hun shapewear eens wilde proberen zei ik dan ook direct ja.  Perfect voor onder mijn strakkere jurkjes! Shapewear maakt wat mij betreft gewoon deel uit van je garderobe. Zelfs als je heel slank bent is het mooi om dus, ja, wat meer shape aan te brengen! Ik koos voor een corrigerende dress en een legging.

De seamless dress is € 34,99 en verkrijgbaar in de maten S t/m XL. Over de seamless dress staat op de website het volgende: ‘Door het ontwerp in heel dun microfibre garen valt de Seamless Dress heel slank langs het lichaam. En ook door het materiaal en de volledig naadloze verwerking is de Seamless Dress heel comfortabel in het dragen. Toch geeft het model een zeer goede correctie over het hele figuur van de buste tot de heupen en hierbij wordt vooral de taille sterk geaccentueerd.’
Klinkt goed! Zodra ik ‘m binnenhad knipte ik het kaartje van mijn strakke jurkje los en probeerde ‘m uit. Alles wat de verpakking belooft klopt: hij zit lekker en geeft een goede correctie. Ook mijn taille werd geaccentueerd. Minpuntje: hij kruipt nogal omhoog. Zoals soms bij dit soort jurkjes wel het geval is zat hier onderaan aan de binnenkant geen siliconen plakrandje, zodat ik de hele dag het jurkje ‘subtiel’ naar beneden moest trekken. Op de website vond ik ook de Full Slip Dress, die wèl een siliconen randje aan de onderkant heeft. Misschien moet ik die ook maar eens proberen!

Magic BodyFashion.jpg

Dan de legging. Deze kost € 29,99 en is te krijgen in de maten S t/m XXL. ‘De Magic Lower body slim legging zorgt voor mooie, elegante en strakke benen. Je kan de legging dragen onder een broek, of gewoon in combinatie met een jurkje/rokje. Hij corrigeert niet alleen, maar hij laat je benen er ook mooier en langer uitzien. En hij zorgt meteen voor een mooi gevormde buik.’ Slanke benen heb ik wel, maar vooral dat laatste vond ik wel fijn: deze legging is hoog aan de bovenkant, je kunt ‘m tot boven je taille ophijsen zodat alles lekker strak is 🙂 Hij zit lekker, glansde mooi en zag er goed uit. Zoals een panty met wat meer denier zeg maar. Deze legging vond ik geen minpunten hebben, ik ben er enthousiast over!

Wat ik leuk vind aan deze producten is dat de verpakkingen er hip en kleurrijk uitzien. Niet wat je van shapewear zou verwachten! Ik bedoel, als je het toch gebruikt is het ook fijn als het er leuk uitziet toch? Gebruik jij wel eens shapewear?Sheelagh blog

*deze post kwam tot stand in samenwerking met Magic Bodyfashion*

Advertenties

10 antwoorden »

  1. Ik heb ook zo’n shapewear broekje. Ideaal idd voor onder strakke jurkjes. Ik droeg vorig jaar tijdens een bruiloft echt een strakke jurk en ik was dolblij met dat ding. Na mijn zwangerschap is het toch allemaal wat minder strak haha 😉

  2. Ik vraag me zo vaak af of iets dergelijks de moeite waard is… Ben groot fan van strakke jurkjes en draag die vaak, maar soms… Zit dat buikje in de weg 😉 Anyway, ben stiekem wel benieuwd wat het verschil is van wel shapewear dragen t.o.v. het niet dragen. Zie je het echt duidelijk?

  3. Grappig dat je dat ook zegt over het jurkje! Ik heb zelf een winkel en verkoop shapewear, en wij verkopen de seamless dress amper, juist door het omhoogkruipen! Ik vind zelf dat er van andere merken betere jurkjes te verkrijgen zijn, ook al zijn veel andere dingen van Magic wel heel goed!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s