Fashion & zo

EVENTS | Opening Primark Nijmegen

Maandag was een feestelijke dag: er opende een nieuwe Primark!
In Nijmegen deze keer. Ik heb deze week maandag, dinsdag en woensdag vrij genomen, een soort van minivakantie.  Samen met Lindsay van lindsayvallen.nl ging ik in de vroege ochtend vanuit Utrecht met de trein naar Nijmegen voor de persopening. Gezellig! Lindsay is vorig jaar getrouwd en zoals je misschien weet ga ik ook trouwen, leuk om even haar verhalen te horen dus!

Toen we aankwamen stonden de dranghekken al klaar… Primark Nijmegen dranghekkenLindsay en Sheelagh Primark We werden ontvangen met een ontbijtje. Lekker! ontbijtje Primark openingDaarna konden we vast rondkijken in de winkel, mèt shoppingbag! Ik scoorde al aardig wat leuke dingen zoals de crop top hieronder met Love print. Ik ga ‘m dragen met een hoge broek of rok, dus geen blote navel voor mij!Primark crop top Love printOp dit shirt à la Alexander Wang was ik meteen verliefd, er staat dan ook al meteen een outfit mee online. Sowieso leuk, dat urban street stijltje, toch?Urban style Primark Oeh, nepnagels! Ik heb me ingehouden maar er zaten echt hele toffe printjes bij! nepnagels PrimarkDeze brillen zijn awesome toch? Leuk voor een festival of verkleedfeestje! zonnebrillen PrimarkMet de lift naar de volgende verdiepingen. Er zijn 3 verdiepingen in Nijmegen. liftselfie in Primark - foto LindsayVallenOp de volgende verdieping o.a. de schoenen! In deze Primark en bij die in Eindhoven hebben ze een nieuw concept gelanceerd om die te showcasen en dat ziet er heel tof en chique uit. schoenenafdeling Primarkschoenenafdeling PrimarkNa even zelf rondgekeken te hebben kregen we een rondleiding. Leuk om zo eens meer over de verschillende producten te horen, onze rondleister Hetty deed het leuk! Maar eigenlijk stond ik vooral te popelen om te gaan shoppen, haha. rondleiding PrimarkDe burgemeester van Nijmegen knipte het lint door en TADAA! Primark Nijmegen is officieel open! Lindsay en ik waren nog niet klaar, dus we hebben nog even doorgeshopt en gepast toen de winkel al open was voor publiek. Dan is het ineens ZO veel drukker!
Bij de kassa! We kregen een giftcard van € 50 euro (thanks Primark!) dus de schade viel mee…bij de kassa Primark Nijmegen - foto LindsayVallen Super goed geslaagd! Ik hou echt van deze winkel 🙂 de buit bij Primark - foto LindsayVallengeslaagd bij Primark! - foto LindsayVallen

Mijn buit: denim ‘Vans’ voor Jan, een shirt van de Rolling Stones om met Pinkpop te dragen, een denim kokerrok, boyfriend jeans, heel veel truitjes, twee zonnebrillen, een unicorn tasje, een kimono en een vest. Ik vergeet vast nog dingen, maar die zie je vanzelf voorbij komen hier op de blog 🙂
Met dank aan Lindsay voor het lenen van een paar van haar foto’s. Ben jij al bij de nieuwe Primark geweest? Wat vond je ervan? Sheelagh

 

Advertenties

9 antwoorden »

  1. Haha, hey Wen! Jij ook hier 🙂 Jammer dat je er niet bij kon zijn!

    Leuk verslag Sheel, we hadden stiekem die brillen gewoon toch moeten kopen! Haha! En wat heb je dat Parental-shirt goed gecombineerd in de outfit-post, leuk! Kijk, dat bedoel ik met gevoel voor mode. Dat mis ik echt haha 🙂 CU soon!

    xxx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s