Happiness

WIN | Verwenbon van Treatwell

Ik ben deze week jarig, donderdag word ik 30! Dat betekent groot feest, gezelligheid en cadeautjes. Omdat cadeautjes geven bijna nòg leuker is dan krijgen mag ik twee verwenbonnen van Treatwell weggeven ter waarde van € 25 per bon!Treatwell winactie SheelaghMairi

Over Treatwell
Hotels, restaurants, vakanties… alles kun je tegenwoordig online boeken.  Vanaf nu ook je favoriete beautybehandeling! Treatwell is een boekingssite die gericht is op verschillende beauty en wellnessbehandelingen. Massagesalons, manicures, kappers, waxing salons… allemaal kunnen ze zich bij Treatwell aansluiten. Je kunt op de site per stad zoeken, dus of je nou in Utrecht, Amsterdam, Rotterdam of Zwolle woont: er is altijd wel een behandeling in je buurt. Kleine en beginnende ondernemers in de sector kunnen zich aanmelden bij Treatwell en zo een groter bereik krijgen. Een behandeling is een traktatie en een belevenis, aldus Treatwell. Ik ben het er helemaal mee eens.  Treat yourself!

Ik had zelf een bon van € 25 uit de goodiebag van de Fashion Bloggers Clinic en heb meteen een massage geboekt. Daar was ik wel even aan toe! Van een vriendinnetje kreeg ik de tip om bij Rose’s Health Center in de Voorstraat in Utrecht een Tuina massage te boeken. Deze Chinese massagetechniek is er op gericht om eventuele disbalans in je lichaam op te heffen. Vorige week dinsdag werd ik een uur lang best wel zwaar toegetakeld, maar wow, wat voelde ik me goed na de behandeling. Ik heb nog nooit zo goed geslapen als de nacht na de massage, en heb totaal geen spanning meer in mijn lichaam. Aanrader dus voor iedereen die in Utrecht woont!

Wat moet je doen?
Laat een bericht achter in de comments onder deze blog dat je meedoet. Like de Facebookpagina van Treatwell en die van SheelaghMairi, en volgende week maandag 14 april maak ik de winnaars bekend op mijn Facebookpagina. De winnaars trek ik via random.org.  De winnaars zijn inmiddels bekend: gefeliciteerd Friederike en Marloes! Jullie hebben je prijs inmiddels allebei ontvangen. Lekker relaxen dus!

Sheelagh

*Deze blog kwam tot stand in samwerking met Treatwell.

18 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s